Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Místo zločinu Ostrava - Všechny barvy léta

16. 03. 2020 | Televizní tipy
Není všechno přátelstvím, co tak vypadá. Televizní premiéra kriminálního seriálu. V seriálu Místo zločinu Ostrava - Všechny barvy léta hrají: P. Beretová, S. Majer, P. Kříž, Š. Kozub, V. Černodrinská, E. Hacurová, J. Štrébl, J. Komínek a další. Scénář M. Vaic. Kamera A. Šopov. Režie J. Hřebejk (Premiéra)

Velký hudební festival. Každý už dnes pozná, kde se odehrává. Vydaly se na něj i dvě důvěrné kamarádky, obě učitelky v mateřské školce. Aneta, silná holka do světa, Jana, útlá dívenka spíše do sebe. Chtěly si festival užít, pobavit se. Zvlášť Aneta se do toho zhurta pustila, zatímco introvertní Jana zůstala jako obvykle stranou. Anetu najdou mrtvou. Spadla z výšky, stopy však neukazují na nehodu. Ostravská kriminálka vyráží do akce, padají první podezření.

Místo zločinu OstravaDavid a Karel ze seriálu Místo zločinu Ostrava - Všechny barvy léta, zaměstnanci festivalu, kteří s Anetou toho večera prokazatelně něco měli – a nebylo to čtení z knížky – jdou na řadu jako první. Nečekaně se objevuje otec zavražděné, pan Nový, a dokonce i nevlastní bratr Robert, se kterým se Aneta dlouho neviděla. Náhoda?

Otázky se množí, odpovědi nejsou jasné, ale Ema a její spolupracovníci přesto cítí, že se blíží k cíli. Chaos, který sebou nese atmosféra hudebního festivalu v bývalém průmyslovém areálu, se začíná vyjasňovat. Kriminalisté se vracejí až na začátek příběhu, pátrají hluboko v minulosti a nacházejí překvapivé řešení.

Místo zločinu Ostrava - Všechny barvy léta můžete sledovat 16. 3. 2020 od 20,10 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Místo zločinu Ostrava - Všechny barvy léta:

Místo zločinu Ostrava - Všechny barvy léta
Místo zločinu Ostrava - Všechny barvy léta
Místo zločinu Ostrava - Všechny barvy léta
Místo zločinu Ostrava - Všechny barvy léta
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !