Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mladší o pár let - Máma, nebo partnerka?

13. 01. 2011 | Televizní tipy
Televizní mládnutí v doprovodu půvabné Sabiny Laurinové a týmu odborníků je zpět. V dalším díle Mladší o pár let se představí paní Jana Božková a Jan Rozsypal. Paní Janu trápí, že vedle svého o 8 let mladšího partnera vypadá spíše jako jeho matka. Podaří se profesionálům smazat věkový rozdíl?

I když byl původně Jan pouze spolubydlící, je tomu 7 let, co tvoří s Janou pár. Jeho partnerce je o 8 let víc a trápí ji, že vypadá staře. Věkový rozdíl bohužel navíc umocňuje to, že paní Jana opravdu vypadá ještě starší, než ve skutečnosti je. „Když si mě lidé pletou s partnerovou matkou, je mi hanba,“ svěřuje se ztrápeně.

Ani jeden v páru nedodržuje dobrou životosprávu. Nesnídají, pijí kávu a vykouří 10 až 15 cigaret denně. Paní Jana nemá ráda vařenou zeleninu a syrovou prima-mladsi-o-par-let-mama-nebo-partnerkaneukousne, protože nemá pořádné zuby. O ty vlastní přišla už ve 28 letech, teď má desítky let stejnou protézu. Také Jan má zuby v dezolátním stavu. Musejí se oba bát bolesti u zubaře?

Paní Janě nejvíce vadí kromě zubů i zapadlé oči a úzké rty, Jan má zase v obličeji jizvy po úraze na motorce. Nelíbí se mu ani nehezké stopy na kůži z toho, jak rychle shodil na váze. Pomohou jim odborníci nalézt ztracenou svěžest a elán?

Sledujte omlazení partnerů již ve čtvrtek 13. ledna ve 21.05 na Primě!

Zdroj: Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
majú moje sympatie
Obrázek uživatelky
profil
majú moje sympatie
Obrázek uživatelky
profil
majú moje sympatie
Obrázek uživatelky
profil
nech im to pristane
Obrázek uživatelky
profil
jo plastika to je něco,ale co potom,není lepší zůstat taková jaká je a jenom učesat,namalovat popřípadě dát nový chrup
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles