Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mladší o pár let - Návrat otužilých manželů v čase

11. 03. 2010 | Televizní tipy

Tým profesionálů z pořadu Mladší o pár let bude omlazovat manžele Boženu a Jiřího Eliášovy. Paní Božena si jejich zásah už přeje dlouho, Jiří naopak není odborníkům na vzhled příliš nakloněn. Dokáže omlazovací show navrátit dlouholetým partnerům jiskru do života?


Manželé Eliášovi jsou spolu už mnoho let a sdílejí hned několik koníčků. K největším patří osm koček a také celoroční koupání. Pravidelně se otužují a i v zimě se cachtají v přírodních nádržích až do té doby, než jim přístup znemožní led.


Zub času však hlodá a paní Božena začala před pěti roky intenzivně přemýšlet
o dermatologických zákrocích. Objednala se dokonce na aplikaci botoxu.
A výsledek? Manžel si ničeho nevšiml.


Paní Božena už dlouho uvažuje i o liposukci, která ji láká, ale zároveň se jí trochu bojí. Navíc sní o úpravách obličeje a pomýšlela na nový chrup. Před časem si začala dávat ústní dutinu dohromady, ale brzy došly finance.


Tým profesionálů z pořadu Mladší o pár let se rozhodl pečovat nejen o paní Boženu, ale také o jejího manžela Jiřího. Sice není výraznějšími zákroky nadšen, ale je připraven podpořit manželku. Kromě toho rád absolvuje potřebná lékařská vyšetření, aby zjistil, v jakém stavu má tělo. Nebude se však bránit poradenství vizážistů?


Proměnu manželů Eliášových diváci uvidí již ve čtvrtek 11. března od 21.20 na Primě!
 

Zdroj: Prima

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
se na tento pořad koukat, dělá mi zle na oči jak pořád problikuje obrazovka, je to nepříjemné,bolí mě z toho oči ! a Sabina byť ji mám ráda mi tam moc nesedí .
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles