Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jedině se správnou kabelkou může být outfit kompletní

3. 08. 2015 | Pro muže
Snad každá žena sní o dokonalé univerzální kabelce, kterou může ráno chytit a vyrazit bez přemýšlení, zda se jí právě tahle hodí k oblečení, jestli se do ní všechno vejde a ještě přitom vypadá elegantně. Bohužel ale většina z nás neovládá smršťovací kouzlo, které by z deštníku, diáře, peněženky, hromady papírů a možná i laptopu udělalo skladné pírko.

Navíc nás nepřeberné množství barev, tvarů a vzorů kabelek nenechává při každém nákupu na pochybách, že jen jedna prostě nestačí. Pak ale ráno nastává boj, kterou zvolit, aby se k outfitu hodila co nejlépe. A přesně pro tyto situace jsme pro vás připravili návod, jak kabelky kombinovat, abyste pokaždé vypadala jak vystřižená z módních rubrik.

1.    Zásadou číslo jedna je jednotný styl. Zamyslete se, co si budete brát na sebe. Je to spíše elegantní, trendy nebo sportovní? Je váš outfit pestrý nebo vzorovaný? Pak by i kabelka měla být stejného ražení.

Jedině se správnou kabelkou může být outfit kompletní2.    Není nutné mít kabelku podobné barvy jako outfit, měly by spolu ale ladit. Pokud se chystáte vyrazit v neutrálních barvách jako je třeba hnědá, šedá nebo béžová, zkuste je doplnit kabelkou v jasnějších barvách, která outfit decentně a rafinovaně rozzáří a naopak. Barevné šílenství zklidní jednoduchá kabelka v krémových barvách nebo v hnědé.

3.    Míchání různých vzorů je vždy tak trochu rizikem. Pokud máte ale oblečení bez vzorů, rozhodně zvolte kabelku vzorovanou. Proužky, kostky nebo káry udělají outfit jednoduše zajímavějším. Pokud přece jen chcete kombinovat vzory, dbejte na to, aby se ve všech objevovala alespoň jedna stejná barva.

4.    Pozor na velikost kabelky, ta musí ladit také k vašemu stylu. Chcete vypadat chic a elegantně? Pak nechte laptop a další závaží doma a vyrazte s menší kabelkou „nalehko“. Sportovnější styl naopak dává prostor objemnějším kouskům.

5.    I kabelku přizpůsobte své postavě.
Kabelky přes rameno by měly končit u té části trupu, kterou byste chtěla vyzdvihnout. Pokud máte široké boky, kabelka by měla končit v pase a naopak. Nevýrazný pas nejlépe zamaskujete kabelkami s dlouhým popruhem.

Není to jednoduché a kabelka pro všechny příležitosti asi opravdu neexistuje. Ještě že jich je v obchodech tolik, že mají ženy z čeho vybírat.

Zdroj, foto: CCC boty


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jedině se správnou kabelkou může být outfit kompletní:

Jedině se správnou kabelkou může být outfit kompletní
Jedině se správnou kabelkou může být outfit kompletní
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Jednou z mojich slabostí jsou kabelky! Tahle je moooc pěkná a určitě by se hodila, je dobře kombinovatelná. Na podobnou jsem již koukala, ale uvidíme co JežíšekSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Mám jich doma spousty, hodně barev , různé značky.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
noo.....mám jich docela dost Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
mám ráda kabelkySmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle