Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Barevné trendy podzimu 2010

12. 10. 2010 | Pro ženy

Pastelové chladné odstíny a zastřené tóny, to jsou barvy, které charakterizují letošní podzim, alespoň podle módních specialistů. Proto by ani Vám tyto barvy neměly v podzimním šatníku (a botníku) chybět. V prodejnách najdete boty, které do podzimních barevných trendů dokonale zapadají, a určitě tak s nimi budete trendy.


Nostalgická šedá


První z barev, která by neměla chybět ve vašem podzimním botníku, je šedá. Odpoutejte se od předsudků, zapomeňte na to, že šedá je nudnou barvou. Naopak, šedá je nabitá emocemi, je z ní cítit nostalgie po zašlém létě, snovost, je to barva města, zároveň je klidná a vyrovnaná. Hodí se jak ke každodennímu elegantnímu stylu, který si zakládá na jednoduchosti a čistých liniích, tak dokáže dokreslit romantický outfit svým nostalgickým nábojem. „Je moderní, ale ne křiklavá a násilně přitahující pozornost, a je tak vhodná naprosto pro každého,“ popisuje Roman Puchala výhody této módní barvy.


Karamelové odstíny


obuvPokud si nejste jistí, zda máte v šatníku něco v hnědých, béžových nebo karamelových odstínech, pak je nejvyšší čas se po těchto barvách poohlédnout. Odstíny karamelu působí luxusně, elegantně, jemně, zkrátka delikátně. Pokud tedy chcete svému outfitu přidat jistou dávku serióznosti, ale také nonšalance, neměla by karamelová ve vašem šatníku rozhodně chybět. Ideální kombinací jsou karamelové kabátky nebo trenčkoty sladěné s botami ve stejném odstínu.


Královská modř


Sportovní, sexy, chic, trochu futuristická - taková je sytě modrá, královská modř. Její nositelky jakoby balancují mezi odvahou a jednoduchostí, mezi přísností a chladnou elegancí. „Tmavě modrá je dlouholetou stálicí, mnoho žen ji označuje za svou oblíbenou barvu a můžu potvrdit, že je jednou z nejprodávanějších. I proto je podzimní kolekce plná této barvy a její příznivci si u nás přijdou na své,“ dodává na závěr Roman Puchala.


Podzim diktuje klidné odstíny a pastelové, kouřové barvy. Na rozdíl od rozjásaného léta si tak na podzim přijdou na své klidnější typy. Podzimní trendy dávají velký prostor eleganci, jemným střihům a hladkým liniím, které jsou téměř univerzálně slušivé a najde se v nich téměř každý. Není už nutné poutat na sebe pozornost křiklavými outfity, naopak jednoduché, ladící kombinace přitáhnou jen žádoucí pozornost.


Zdroj: CCC.eu


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
to práve velmi farebné nie je
Obrázek uživatelky
profil
nic pro měSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
To já bych si určitě vybrala.
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík nic pro mě,nelíbí se mi ani jedny
Obrázek uživatelky
profil
tak co se týká módy,tak pro nás přezrálé a baňatější jsou akorát rákosníci.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles