Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak nejlépe nosit a kombinovat kozačky

1. 12. 2014 | Pro ženy
Retro look v podobě vysokých kozaček nad kolena z minulé zimy střídají o něco střídmější kozačky ke kolenům. Nejenže jsou mnohem praktičtější, ale jak zjistíme, jsou i mnohem variabilnější. Množství stylů, které s nimi můžete vytvořit, nemá téměř konce, přičemž jejich největší výhodou je prodloužení nohou, a to i v případě kozaček s malým nebo dokonce žádným podpatkem.

Jaký typ vybrat

Při výběru kozaček si předem rozmyslete, zda preferujete obepínající nebo volnější model. Zde je na místě přihlédnout k vašemu typu postavy. Ženy se svalnatějšími lýtky by měly zvolit těsně obepínající model v tmavých barvách. Ideální jsou kozačky ze strečového materiálu nebo s pružnými částmi, které nohu pevně obepnou. Příznivkyně military a gothic stylu mohou zvolit i šněrovací variantu kozaček, která umožnuje variabilitu v úpravě velikosti. Naopak ženy s velice štíhlými lýtky mohou bez obav sáhnout po volnějších kovbojských kozačkách, botách s různými typy ozdob, jako jsou přezky a zipy, výrazné potisky nebo ozdobné vrstvení materiálu.

Jak nejlépe nosit a kombinovat kozačkyPozor na kozačky se zipovým zapínáním, ty musí vždy perfektně sedět. Mezera mezi lýtkem a botou je u tohoto typu kozaček velké módní „faux pas“. Pamatujte na to, že je to tvar kozaček, co má vliv na konečný vzhled vaší siluety, spíše než jejich výška.

Jak jsme již zmínili, vysoké kozačky sami o sobě opticky prodlužují ženskou siluetu. Jestliže na vás příroda s výškou šetřila, kozačky se špičkou a štíhlými podpatky jsou ideálním trikem na optické prodloužení nohou. Nejste-li si jistá na štíhlých podpatcích, sáhněte po kozačkách na klínu, které jsou stabilnější a účel splní na výbornou.


Zvolte si svůj styl

Elegantní look - kombinujte kozačky s úzkými kalhotami, jako jsou skinny jeans nebo legíny. K tomu zvolte vypasované krátké sáčko s hedvábnou halenkou nebo košilí. Vzhled dokončete nenápadnými náušnicemi, hodinkami nebo jemným náhrdelníkem.

Pro pracovní den
- klasický look do kanceláře vytvoříte spojením úzké sukně končící těsně pod koleny nebo lehce nad nimi tzv. pencil skirt a jednoduchým obepnutým tričkem. Celkový vzhled završte dvouřadým krátkým kabátkem. Pro více uvolněný vzhled zkombinujte vysoké kozačky a úzké džíny, budete vypadat ležérně a sexy současně.

Nevázaný mladý look
- legíny s vysokými kozačkami prodlouží nohy a over size tričko dodá ten správný mladistvý vzhled.

Skvěle vypadají kozačky k podzimním šortkám, ať už zvolíte krátké šortky s vysokým pasem áčkového střihu nebo oblíbené džínové mini šortky. V chladnějších dnech se bez obav vybavte teplými punčochami, které častěji zahřejí více než látkové kalhoty.

Zdroj, foto: CCC boty


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jak nejlépe nosit a kombinovat kozačky:

Jak nejlépe nosit a kombinovat kozačky
Jak nejlépe nosit a kombinovat kozačky
Jak nejlépe nosit a kombinovat kozačky
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
NEUMIM SI PREDSTAVIT,ZE BYCH NENOSILA KOZACKY.MAM ZA SEBOU PROZATIM 2 OPERACE PATERE,ALE O SVOJI ZENSKOST JSEM ROZHODNE PRIJIT NECHTELA.A TAK JSEM SE SICE VZDALA PODPADKU,PRESTOZE JSEM KDYSI VYZNAVALA HESLO CIM VETSI PODPATEK,TAK TIM LEPE.ALE NEMIT NA ZIMU KOZACKY,CITILA BYCH SE SPATNE..TAKOVA NEUPLNA.
Obrázek uživatelky
profil
Já ano a mám krásné tenké pletené šatičky, které jsem si oblíbila, teplé punčocháče a nový bundokabát, který mi padne a já bych chodila nejraděj jen v této kombinaci, rifle jsem začala přehlížet...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
zatím v kozačkách ještě nechodím
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles