Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak nejlépe vybrat spodní prádlo

18. 04. 2016 | Pro ženy
Dobře vybrané spodní prádlo dokáže potěšit nejen našeho partnera, ale krásně vytvarovat i naše tělo, zakrýt nedostatky nebo naopak ukázat naše přednosti. Jak nejlépe vybrat podprsenku a kalhotky, vám poradíme v následujícím textu.

Důležité je si uvědomit, že i když prádlo nemíníme nikde ukazovat, je podstatné ho umět dobře vybrat, aby se nám nerýsovalo pod oděvem, neprosvítalo, nevykukovala ramínka nebo z kalhot nebyly vidět spodní kalhotky.

U výběru podprsenky by především dámy, které mají větší poprsí, měly myslet na to, aby veškerá váha nespočívala v ramínkách, prsa by měla být držena především spodním kusem. Volte také podprsenky se širšími ramínky, které nebudou škrtit. Pokud máte menší poprsí, tak je ideální zvolit push-up podprsenku, umí vykouzlit krásný dekolt. U dam s plnějším hrudníkem ale není push-up model příliš vhodný, protože velká prsa již příliš nezvedne. Spíše jim ve střední části přidá na objemu. Prsa by rozhodně také neměla z podprsenky „přetékat“, ale přesně se vejít do košíčku.

Jak nejlépe vybrat spodní prádloPodprsenka i kalhotky jsou celý den v přímém styku s pokožkou, takže vybírejte materiál, který je vám příjemný. Krajka je jistě sexy, ale pro některé ženy nemusí být pohodlné ji mít po celý den na sobě. Dámy s citlivou pokožkou by měly volit bavlnu. Především pak v teplém počasí. Navíc i bavlněné prádlo může při správném výběru vypadat na těle velmi svůdně. Komfortním materiálem je také mikrofáze, která udrží dlouho tvar a přináší, především v oblasti hrudníku, dobrou podporu.

Neposedná ramínka

Vhodné je volit podprsenky podle účelu: na sport, bez ramínek, do společnosti, na každodenní nošení atd. Zapomeňte na silikonová ramínka, ta vypadají opravdu velmi neesteticky. Pokud máte tílko, ze kterého vám koukají ramínka, a netroufáte si na podprsenku bez ramínek, pořiďte si model s odepínacími ramínky, a ty jednoduše překřižte. Z tílka či šatů vám pak ramínka nebudou vylézat. Lze si pořídit i speciální sponu, která ramínka sepne. Výborným řešením je též tzv. multiway podprsenka, tu můžete nosit buď klasicky nastavenou, překřížit na zádech, nastavit na asymetrické oblečení, na sportovní tílka, či do šatů s odhalenými zády.

Na celodenní nošení je nejlepší bavlna či přírodní hedvábí, ty zabrání u žen s citlivou pokožkou podráždění a zánětům.  Barevně byste měli vždy ladit s vrchním oblečením.  

Vhodný výběr kalhotek

Mnoho žen dbá na výběr podprsenky, ale u kalhotek už tak pozorné nejsou. Zde je důležité myslet hlavně na to, jaké oblečení budete přes den mít na sobě. K přilehlým šatů se hodí bezešvé prádlo, které se na svršcích nerýsuje. Velmi sexy na těle vypadají kalhotky v bikinovém střihu. Mají vykrojené nohavičky a krásně tak opticky prodlouží nohy. Jsou ideální k bokovým kalhotám. Velmi štíhlé ženy zase ocení kalhotky s nohavičkou, které opticky rozšíří boky. Ty, které trápí trochu větší bříško, by měly vsadit na hig-cut střih, který trochu „stáhne“ dámské křivky.

Zdroj, foto: Vivantis


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !