Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kalhotky pro plnoštíhlé

21. 07. 2011 | Pro ženy
Každá silnější postava vyžaduje k tomu uzpůsobené kalhotky a většina žen preferuje kalhotky s vyšším pasem a kalhotky, pod kterými lze schovat bříško. Plnoštíhlé ženy ale mohou nosit i šortkové kalhotky a kalhotky string. Vhodné jsou i kalhotky stahovací a tvarující.


Zcela nevhodné jsou kalhotky, které se zařezávající do hýždí, a které zdůrazní, že zadek už dávno nemáte tam, kde by měl být. Pokud ale máte kalhoty nebo sukni z tenké a přiléhavé látky, pro plnoštíhlé nejsou řešením tanga, ale kalhotky nohavičkového typu, které nemají gumový lem, a tudíž se nikde nezařezávají.


Na trhu naleznete široký sortiment kalhotek mnoha střihů, velikostí, v oblíbených i módních barvách. Prodávají se kalhotky pro sport, běžné nošení, pro svatební příležitosti, erotické a sexy kalhotky. Dále také poporodní kalhotky, které urychlují návrat maminky k původní postavě příjemnou a pohodlnou cestou.


Zakoupit si také můžete kalhotky, které potlačují a likvidují celulitidu a to jejich pravidelným nošením. Tvarů kalhotek je neskutečné množství, takže můžete kombinovat dle libosti. Vybírat můžete od vysokých kalhotek po prsa, až po sexy kalhotky, lehce zakrývající nejintimnější místa. Ano, i takové mohou nosit silnější postavy, ale jen v případě, že ostatním prádlem překryjí zadeček a bříško.


Moderní jsou kalhotky s důmyslnou krajkou i s potiskem. V barvách se móda od minulých let vůbec neliší, nejběžnější je stále černá, bílá a tělová. Štíhlejší a odvážné ženy, které ale část zadečku vystavují na odiv veřejnosti, spíše volí pastelové barvy, které zazáří a každý si jich hned všimne, převážně je to barva červená, růžová a oranžová.


Pro plnoštíhlé jsou letos nejvíce v módě bokové kalhotky nebo dámské boxerky. Na výběr, a to i ve velkých velikostech je velké množství různých střihů a barev. Tyto kalhotky se hodí pro každou příležitost. Ty bokové nízké nikde nestahují pas a lehce obepnou boky, jsou správnou volbou pod bokové oblečení, takže nikde nevykukují.


Co se týká materiálu, nejlepší je pro kalhotky bavlna. Jak klasické, tak  i bokové kalhotky jsou velmi příjemné na nošení a jsou vhodné pro každou ženu. Také dámské boxerky jsou velmi pohodlné a příjemné a poslední dobou u žen stále oblíbenější.



Markéta – čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
tak tu si představuji jinak, tohle je aerobička, basketbalistka jen ne plnoštíhlá!!!!
Obrázek uživatelky
profil
to je pravda takové fotky se k tomuto článku nehodí
Obrázek uživatelky
profil
Ta fotka mně celkem štve článek třeba i o mích kilech a oni tam dají takovou vyzáblinuSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
to (plno) měli vynechat podle fotky, nějak se jim to popletlo popletůmSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
holky mají pravdu, tady ta holka na fotce nemá žádný břicho, tak nevím, jak by tyhle kalhotky vypadaly na normální ženské po čtyřicítce a po třech dětech...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles