Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Košile, korzet a doplňky

7. 11. 2008 | Pro ženy

Určitě to znáte. Vyberete si svršek, ale nevíte, jaký šperk zvolit, aby dotvořil váš outfit k dokonalosti. Ke každému typu výstřihu se hodí určitý druh šperku. Samozřejmě lze využít i více variant, záleží na vašem vkusu. Tady je několik našich tipů.

Košile

Pokud rády nosíte jednoduchou halenku, košili či poslední dobou velmi oblíbené tuniky, ozdobte je dlouhými řetízky a řetězy. Ideální jsou barevně sladěné s outfitem, a v případě bílé halenky naopak volte kontrastní barvy, které dodají šmrnc.

Nezapomeňte ale, že korále a řetězy musí být sladěné s náušnicemi, a to jak barevně, tak velikostně. Korále mohou mít různou velikost a IN jsou i velké ozdoby. Ale pozor, náušnice pak musí být drobné. Více velkých šperků působí kýčovitě.

V případě, že ráda nosíte košili hodně rozepnutou, vypadají také hezky korále či výraznější řetízek těsně kolem krku.

Košile, korzet a doplňkyKorzet

Jestliže ráda nosíte do společnosti korzet, který je dlouhodobým hitem, noste vždy šperk kolem krku.

Pokud chcete působit decentně nebo jdete na velmi slavnostní příležitost, zvolte korále těsně kolem krku. Druhou variantou může být šperk, který je kolem krku jemnější a je ozdobený výraznějšími přívěsky. V tomto případě se ale vyhněte velkým kamenům, ty se nehodí.

Extravagantnějším typům mohou přijít zajímavější obojky na krk. Záleží samozřejmě na stylu a typu oblečení, ale často se nosí obojky z kůže nebo naopak obojky romantické s růží.

Stojáček

K tričku či šatům, které nemají výstřih, mají stojáček či je výstřih dlouhý a úzký, se řetízky ani korále nehodí. Většinou jsou šaty samy o sobě dost zajímavé, a proto je lepší zvýraznit doplňky jinou část těla.

Nejčastěji se volí náušnice, popř. náušnice kombinované s náramkem. Protože pak šperků máme málo, jsou ideální výraznější kusy, které zaujmou.

Pokud chcete ještě zvýraznit své ruce náramkem, musí být obojí dokonale sladěno. Samozřejmě k jednoduchým šatům si lze dovolit výraznější a propracovanější šperky, v případě originálních a výrazných šatů, buďte se šperky raději skromnější.

Košile, korzet a doplňkyVýstřih do "V"

S výstřihem do tvaru "V" je to jednoduché. Šperky by měly kopírovat tvar vašeho výstřihu, proto jsou ideální delší řetízky s výraznějším přívěskem.

Vypadá sexy, když se přívěsek pohupuje hluboko ve výstřihu. Samozřejmě délka řetízku by měla být dlouhá podle velikosti výstřihu, vždy by měl jít vidět celý přívěsek.

Pokud je výstřih velmi malý, můžete jej ozdobit i výraznějšími korálky či řetízkem lemujícím krk.

Zdroj: Prsten.cz

Notburga
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
taký štýl sa mi páči
Obrázek uživatelky
profil
jj krátky a navyše napísaný veľkým písmom Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Připadá mi tento článek docela krátký
Obrázek uživatelky
profil
Moc pěkný článek , dobře napsaný a poučnýSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles