Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Které zimní bundy budou letos „in“?

30. 10. 2014 | Pro ženy
-Komerční sdělení-

Nadcházející zimní období přináší i nutnost zrevidovat naše šatníky a doplnit je případně o nový kousek zimního oblečení. Toho si jsou dobře vědomi i výrobci a prodejci tohoto oblečení, kteří právě v těchto dnech představují nové modely letošních kolekcí. Abychom zjistili, jaké barvy a střihy budou tuto zimu vládnout, nakoukli jsme do letošních katalogů dvou oblíbených tuzemských značek Hannah a Husky, které patří v prodeji zimního oblečení k největším značkám na našem trhu.

Zimnímu oblečení vládnou zimní bundy


zimní bundy HuskyObě výše uvedené značky jako každoročně sází především na sortiment zimních bund a právě zimní bundy vévodí co do počtu modelů oběma katalogům. Zimní bundy Hannah i Husky jako tradičně lákají především na atraktivní barvy, které osloví převážně ty, kteří se nebojí moderních trendů a vybere si i ten, kdo hledá asymetrické prvky a netradiční barevné kombinace. Obě značky ale zároveň myslí i na konzervativnější část zákazníků, a tak není problém vybrat i bundu jednobarevnou, například klasickou černou, antracitovou, modrou případně některou z jiných barev. Stejně jako loni nabízí Hannah i Husky nepromokavé bundy s výplní ze syntetického materiálu, které využijete hlavně v sychravém počasí a teplotách kolem bodu mrazu, ale i oblíbené péřovky, které zahřejí i v těch největších mrazech. Zimní budny Husky i Hannah navíc nabízejí i velice kvalitní zpracování a jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů.

Obliba péřovek v posledních letech raketově roste


zimní bundy HannahV posledních letech se do módy vrací také oblíbené „péřovky“. Zapomeňte ale na neforemné bundy, ve kterých člověk vypadal jako sněhulák. Tyto bundy už jsou naštěstí dávno minulostí. Moderní péřové bundy nabízejí velice nízkou hmotnost a lze je snadno sbalit do malého kompresního obalu. Díky výplni z kachního peří mají skvělé izolační vlastnosti a jsou tak ideální i do velmi chladného počasí. Loňským bestsellerem v oblasti „péřovek“ se stala péřová bunda Hannah Betlis, která zmizela z pultů ještě před zimou v průběhu loňského října. Takový úspěch tohoto modelu překvapil i samotný Hannah, proto se Betlis objevuje i v nové kolekci, a to hned v pěti moderních barvách. Bunda má výplň z kachního peří, je extrémně lehká a je vybavena kapucí. Prodlouženou verzí této bundy je pak péřový kabát Hannah Lisbeth, který Hannah nabízí ve trojím barevném provedení.

Tip na vánoční dárek

Většina prodejců myslí i na to, že se zimní bunda i letos v řadě domácností stane vánočním dárkem. Proto nabízí po určitou dobu od nákupu i možnost výměny za jinou velikost či model bundy, to pro případ, že se netrefíte do vkusu nebo velikosti obdarovávaného. Při nákupu bundy přes internet máte dokonce zákonem dané právo bundu do 14 dní prodejci vrátit nebo požadovat její výměnu za jinou. Dobrým tipem na vánoční dárek může být bunda Hannah Mirella, která se stala jednou z nejprodávanějších zimních bund loňských Vánoc. Díky tomu se objevila s pořadovým číslem 2 a v nových barevných kombinacích i v letošní kolekci značky Hannah. Bunda má asymetrické prvky a netradiční design tvořený barevnou kombinací třech vzájemně se doplňujících barev. Výplň této bundy tvoří syntetický Duratherm, který nabízí skvělé izolační vlastnosti. Bunda Hannah Mirella II nabízí navíc podlepené hlavní švy, manžety uvnitř rukávů, dobré odvětrání a nastavitelnou a zároveň odepínatelnou kapuci. Díky zátěru Drypeak 6000 nabízí i velice dobrou voděodolnost a sněhovému límci v pase je dobrou volbou nejen do města, ale vyrazit s ní můžete bez problémů i na sjezdovku. Oblibu si tato bunda získala nejen svými parametry a kvalitou zpracování, ale i více než příznivou cenou. Například jeden z prodejců zimního oblečení Hannah, internetový portál GIVE.cz, nabízí tuto bundu již za necelých 3 500 korun.
zimní budny Hannah


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Které zimní bundy budou letos „in“?:

Které zimní bundy budou letos „in“?
Které zimní bundy budou letos „in“?
Které zimní bundy budou letos „in“?
Které zimní bundy budou letos „in“?
Které zimní bundy budou letos „in“?
Které zimní bundy budou letos „in“?
Které zimní bundy budou letos „in“?
Které zimní bundy budou letos „in“?
Které zimní bundy budou letos „in“?
Které zimní bundy budou letos „in“?
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík takový dárek proč neSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
30. 10. 2014 15:31 Sebrán "Bankovky" za 15 bodů
30. 10. 2014 15:21 Sebrán "Bankovky" za 15 bodů
30. 10. 2014 15:17 Sebrán "Bankovky" za 15 bodů
30. 10. 2014 15:14 Sebrán "Bankovky" za 15 bodů
30. 10. 2014 15:09 Sebrán "Bankovky" za 15 bodů
30. 10. 2014 15:06 Sebrán "Bankovky" za 15 bodů
30. 10. 2014 15:02 Sebrán "Bankovky" za 15 bodů
30. 10. 2014 14:57 Sebrán "Bankovky" za 15 bodů
30. 10. 2014 14:53 Sebrán "Bankovky" za 15 bodů

SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
prisla jsem pozde.....ach jo
Obrázek uživatelky
profil
zase padlySmajlík
Obrázek uživatelky
profil
a já zlato Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles