Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Návrat roku - žena a její křivky

6. 10. 2010 | Pro ženy

Po dlouhých letech, kdy jsme na světových molech vídali často bezpohlavně stylizované modelky, jež předváděly modely, které svým androgynním stylem připomínaly muže či mimozemšťana, konečně přišel trend, nad kterým zajásají ženy po celém světě.

Módní styly, jako byl například pánský look nebo vojenský styl, jehož dozvuky v kolekcích můžeme nalézt dodnes, sice oplývaly jistým kouzlem, ale ruku na srdce, lehce popíraly skutečnou ženskost v nás. A nyní to vypadá, jakoby módní návrháře po celém světě políbila múza oděná do proklatě ženských šatů. V módních kolekcích po celém světě se můžeme kochat nápadně ženskými siluetami.

Zvýrazněný pas, modelky dávají svá ňadra na obdiv a i jejich účesy podtrhují jejich velice přirozený styl. Kalhoty v trendech pro podzim a zimu 2010/2011 vynikají ve své extra délce, jež prodlužuje nohy a zdůrazňuje křivky ženského těla. Nosí se splývavé materiály, ale také kůže, která na sebe v zimních obdobích vzít i podobu mistrovsky tvarovaných šatů. Pokud jste se rozhodla pro nákup kalhot pro následující dny, zvolte barvy v odstínech černé, smetanové a šedé, o které se říká, že je nová černá.

Kalhoty zvýrazněte jemným páskem například s kovovou aplikací, jejíž motiv můžete využít i při výběru halenky, která by vám v šatníku rozhodně neměla chybět. Jestliže jste zastáncem ryze ženské módy, jistě jste milovnicí sukní. Ty v nejnovějších nabírají áčkový střih přeštípnutý v pase, který zdůrazní obsah vašeho výstřihu. Pakliže k vám příroda nebyla příliš štědrá, zvolte šaty z hutnějšího materiálu, jako je tvíd či brokát a poohlédněte se po střihu, který bude obtahovat vaše křivky a dekolt bude zdoben výraznou aplikací. K trendům, jež můžeme brát  jako oslavu ženskosti, řadíme i návrat špičatých lodiček, které se nosí s elegantně vyhlížejícími mašlemi, či vyrobené z kvalitních materiálů. Boty můžete vybírat i vzhledem k novým trendy barvám, které jsou tlumené a romanticky zastřené. Konkrétně můžeme jmenovat temně červenou, petrolejově modrou, teplé odstíny hnědé, ale také pudrově růžovou a nadčasovou šedou.

Módní trendy se nesou v duchu elegantních a čistých linií, které mají podtrhnout váš vzhled. Mají ženě pomoci zdůraznit, co je na ní krásné a vytvořit z ní femme fatale. Šatník takové ženy by měl být založen na kvalitních kouscích, jež se můžou snadno kombinovat a vytvářejí tím outfity, které dýchají osobitostí a šarmem. Šaty a boty ale k ucelenému celku nestačí. Je třeba jej doplnit vhodnými doplňky. Vybírejte mezi elegantními retro kabelami či taškami s kožešinovou aplikací. Ve stejně chlupatém stylu si můžete pořídit i obuv, jako například kozačky či lodičky. Šperky nakupujte také v duchu ženské elegance. Zlato, zvířecí motivy a drahé kameny jistě nebudou šlápnutím vedle. Nezáleží však na ceně či materiálu daného šperku. Hlavní je jeho vzezření a to, jak jej budete nosit. Masivním náramkem či náhrdelníkem rozhodně nic nezkazíte.

Při podzimních nákupech tedy pamatujte, že to, co se nosí nejvíce, jsou křivky. Ať zvolíte splývající kalhoty či sukni po kolena, jak hlásají poslední trendy, se správnými doplňky a účesem bude patrné, že se za své ženství opravdu nestydíte a máte co ukazovat. Uvidíte, že vaše nové já oceníte vy i vaše okolí.

Foto: Zefyr.biz

Violetta

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
v Brazílii měly přehlídku dívky a ženy, které opravdu mají křivky, prsa, bříško a boky..a sklidily o dost větší zájem než modelky typu 0 (vychrtlinky)Smajlík
asi se budu stěhovat do Brazílie a budu zdravou krásnou modelkouSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
mám pocit, že na módních molech ty křivky dokážou velice dobře schovatSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
už tých vychrtlých kostnatých tiel je dosť
Obrázek uživatelky
profil
krivky sú načase
Obrázek uživatelky
profil
Přesně takSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles