Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Něco více o kalhotkách

21. 07. 2010 | Pro ženy
Spodní prádlo je základním oblečením každé ženy. Jelikož je to oblečení, které je nejdůležitější a nosíme ho každý den - celý den, je potřeba, aby bylo co nejkvalitnější a nám samozřejmě pohodlné. Něco o podprsenkách jsem vám už psala, teď je řada na článek o kalhotkách. Jaké druhy existují? Které jsou nejvíce oblíbené? Plus nějaké zajímavosti o kalhotkách. Právě to se teď dozvíte, když budete číst dále.

Kalhotky string
Kalhotky string jsou něco jako tanga. Patří mezi nejoblíbenější ženské spodní prádlo. Jsou praktické, sexy a neodolatelné. Tento druh kalhotek seženete téměř všude, vyrábí je mnoho světoznámých módních návrhářů, ale i méně známých. Díky tomu si můžete vybrat vše, podle vašeho vkusu, postavy i obsahu vaší peněženky. Kalhotky string jsou známé už od pradávna. Určitě si dokážete vybavit ženy afrických kmenů, které nosily jen pokrývky genitálií, tak právě ty jsou předchůdci string kalhotek. Nejznámější zemí string je Brazílie. Z Brazílie vyrazil tento trend do celého světa a dnes jsou string kalhotky číslo jedna.
Materiál: Nejlepším materiálem je jednoznačně bavlna, oblíbený je ale i satén a krajka.

Kalhotky s nohavičkou
Pokud chcete, aby vám vaše kalhotky zakryly vše, nenastydla jste a cítila se v naprostém bezpečí, tak je tento typ kalhotek stvořený právě pro vás. Hodí se na sport, pro boubelky, jako spodní část plavek a i přesto působí romanticky a sexy. Jak už jsem psala, kalhotky s nohavičkou jsou vhodné pro sport. Jsou pružné, elastické a zároveň vzdušné, dobře odvádí pot. Můžete se na ně spolehnout v každé situaci! A to je u spodního prádla velmi důležité. Asi největším kladem tohoto druhu kalhotek je vytvarování postavy a zpevnění figury. Zakryjí oblejší stehna, vytvarují váš zadeček a zeštíhlí vaší postavu.
Materiál: Mezi nejoblíbenější materiály patří krajka, bavlna, satén a bavlna s potiskem.

Tanga kalhotky
Říká se, že co je malé, to je roztomilé. A to platí u těchto kalhotek. Někteří je rádi nazývají „malé sexy nic“. Tento druh kalhotek je velmi praktický. Koupila jste si nové šaty, které ale bohužel prosvítají? Zkuste tanga. Velkému procentu mužů přijde tento druh kalhotek jako nejsvůdnější a nejvíc sexy. Možná právě proto se začaly vyrábět tanga pro muže, které jsou dnes taktéž oblíbené. Pokud nejste spokojená se svým zadečkem, měla byste se poohlídnout po jiném druhu kalhotek, pokud tomu tak není, tanga jsou jistotou. Jak vznikly? Připomeňme si fíkový list Adama a Evy z ráje, nepřipomíná vám to tanga?
Materiál: Jelikož jsou tanga podobné string kalhotkám je i materiál podobný. Nejvíce oblíbený a IN je satén a krajka. Bavlna se přenechává jiným druhům kalhotek.

Rada na závěr: Nekupujte si spodní prádlo o kterém víte, že vám není pohodlné. V dnešní době existuje mnoho druhů, typů, barev kalhotek, že jsou všechny sexy. Buďte si jistá sama sebou. Noste to, co je vám nejpříjemnější.

Nikolette
ChytráŽena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Tanga mám velmi ráda.Nosím je hlavně v létě,abych neměla opruzeniny. V zimě se jich naopak musím zase vzdát.Mám problémy s močovým měchýřem, takže se nesmím prochladit. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
miluji tangaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
tanga přímo nesnáším...
Obrázek uživatelky
profil
musia byť ale príjemné
Obrázek uživatelky
profil
kalhotky s nohavičkouSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles