Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nejoblíbenější letní obuv - žabky

13. 07. 2018 | Pro ženy

Chystáte se

na dovolenou u moře?


Dopřejte zasloužený oddech také vašim nohám, vždyť vás věrně nosí celý rok a nachodí s vámi ročně kolem 2 200 000 kroků. V kufru vám tedy určitě nesmí chybět pohodlná a vzdušná obuv. Komfortní letní žabky vaše nohy určitě ocení. Obujte se stylově a rozjasněte svůj plážový vzhled poutavými trendy modely.

Patří žabky k vaší oblíbené letní obuvi? Vsaďte letos na maximální pohodlí a vyberte si z modelů s anatomicky tvarovanou stélkou, její tvar se perfektně přizpůsobí vašemu chodidlu a poskytne vám dokonalý komfort při chůzi. Namísto gumových žabek se poohlédněte po savému textilnímu materiálu, vyvarujete se tak uklouznutí. Pevná podešev obuvi vám zase zaručí, že na chodníku neucítíte ani kamínek.

módní obuv - žabkyMódní žabky v minimalistickém stylu jsou perfektní volbou do horkých letních dnů. Zazařte v nich při procházce po plážové promenádě, objevování městských památek či večerním posezení s přáteli. Hodí se skutečně ke všemu. Nebojte se je obout k volánovým šatům ani květované sukni.

Hitem jsou také atraktivní metalické modely, které budou opálené pleti náramně slušet. Nechte své nohy vyniknout v obuvi v barvě měsíčního svitu nebo zlatavém odstínu poledního slunce. Originální metalické žabky v imitaci zvířecí kůže či modely poseté flitry vnesou do vašeho letního vzhledu příjemnou dávku extravagance. Zajímavě vypadají i jednoduché žabky v lakovaném provedení.

Máte pocit, že je toho lesku na vás až příliš? Vyberte si ze stylových matných žabek v imitaci semiše, na kterých se působivě vyjímají prosté kovové detaily. Pokud chcete svůj look přece jen trochu osvěžit, žabky s aplikací motýla jsou pro vás to pravé. Které si přibalíte do své letní výbavy vy?

Zdroj, foto: Deichmann


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Nejoblíbenější letní obuv - žabky:

Nejoblíbenější letní obuv - žabky
Nejoblíbenější letní obuv - žabky
Nejoblíbenější letní obuv - žabky
Nejoblíbenější letní obuv - žabky
Nejoblíbenější letní obuv - žabky
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Zabky beru pouze k vode
Obrázek uživatelky
profil
Já jsem si přes minulé léto oblíbila sandálky od značky Clarks, splňují přesně ty požadavky, o kterých píšete - savý textilní materiál a celkově jsou ty botky pevné, že se s nimi chodí i po štěrku příjemně Smajlík Kupovala jsem je přímo tu https://www.eobuv.cz/clarks.html , kdyby měl někdo zájem Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles