Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nemusíte do práce chodit jako kancelářská myška

14. 12. 2007 | Pro ženy
Přestože současným trendem, který se vkrádá do kanceláří, je ležérní až sportovní „dress code“, některé z nás se stále musí držet striktnějších předpisů a nosit elegantní oblečení. A jiné si tento styl vybraly samy – rozhodly se nechat vyniknout svou ženskost a šarm. Pro všechny tyto ženy je určena kanadská móda Joseph Ribkoff, která vás nechá projevit, co ve vás je, ale zároveň dodrží požadavky na eleganci!

„Joseph Ribkoff klasiku umí, již několik sezón se mu daří krásné černobílé elegantní modely na každodenní nošení do práce i do společnosti, letos se pustil třeba i do kombinace šedé a černé, která ač zní téměř nudně, tak taková rozhodně být nemusí! Respektive – věřím, že u Joseph Ribkoff taková není,“ vysvětluje obchodní zástupce firmy Joseph Ribkoff pro Českou republiku Tomáš Lacina.

nová kolekce pro těhotné nová kolekce pro těhotné














Sukně a šaty jsou obvykle v délce ke kolenům, střihy buď úzké s vyšším pasem nebo u kolen mírně se rozšiřující. Sukni lze doplnit upnutým topem nebo elegantní halenkou, v chladných podzimních dnech určitě nepohrdneme stylovým kabátkem nebo sáčkem. „Klasická saka Jospeh Ribkoff tolik v oblibě nemá, pokud se v kolekci objeví, je to obvykle jako součást kostýmku. Většina ,sak´je dělaná v netradičním stylu jako užší kabátky nebo elegantní bundičky,“ doplňuje pan Lacina. Šaty na den i do společnosti mohou mít i dlouhé rukávy, což je poněkud neobvyklé, ale přiznejme si – kolikrát jsme odcházely z večírku kvůli zimě, která nás v našich lehounkých šatičkách na ramínka přepadla? Navíc co je zakryté, je tajemné, na toto jednoduché pravidlo velkých svůdnic nikdy nezapomínejte!

nová kolekce pro těhotné Jestli jste se stále nenechala na eleganci přesvědčit, zeptejte se kolegů a kolegyň v práci na jejich názor… Určitě budou převažovat hlasy pro sukně a botičky na podpatku! Proč se necítit dobře a nelíbit se svému okolí, když je to tak jednoduché?



ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
článek super, ale fotky tak trošku jako šedá myška vypadají ... Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
ale jako elegantni zeny
Obrázek uživatelky
profil
supr článek a plno rad díky
Obrázek uživatelky
profil
nejlépe vypadá ten první model
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles