Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Podzimní revoluce v prádelníku, tohle sexy prádlo musíte mít!

19. 11. 2019 | Pro ženy
-Komerční sdělení-

Trendy, které jsou patrné v nových kolekcích prádla, potěší zejména ženy, které mají rády extravaganci. Přední značky a návrháři popustili uzdu fantazii a výsledkem jsou rozmanité fazóny. Těšit se můžete na sexy krajky, zimní květinové motivy, ale hlavně na výslunní se opět vrací samet! Tento luxusní materiál vás zaručeně přiměje udělat místo v prádelníku!

Nejde však jen o materiály. Znovuobjevení zažívají i kdysi velmi populární střihy. „K nim patří trojúhelníková podprsenka a také push-upka,“ poznamenává Markéta Jiráčková, obchodní ředitelka společnosti TIMO.
spodní prádlo TIMOPrávě druhá jmenovaná podprsenka byla v minulých letech upozaděna, protože nevytvářela přirozený tvar ňader. Designéři na ni však zapracovali a dámy, které si chtějí zvětšit nejen sebevědomí, mají opět skvělou pomocnici, kterou nyní nikdo na první pohled neodhalí. To u kalhotek jsou bestsellery neměnné. Stále jsou nejvíce žádané vysoké kalhotky (tzv. Bridget Jones podle stejnojmenného filmu) a brazilky. V kolekcích nechybí ani klasický střih a tanga. Z čeho tedy budete moci na podzim vybírat?

Velký návrat sametu


Druhá polovina listopadu se ponese ve znamení výročí Sametové revoluce. Právě tento luxusní materiál se po letech opět objevil v kolekcích. Díky nejmodernějším technologiím, které umožnují vykouzlit úchvatné vzory, jde o nejzajímavější kousky, které budou k dostání. Inspirujte se jimi. Nechte krásu a lásku zvítězit nad komplexy a nedokonalostmi!

podzimní spodní prádlo

Sexy výrazné krajky


Na své si přijdou také bohémky a milovnice výrazných barev. To, že krajky mohou být neskutečně sexy, dokazují další kolekce. Je jedině dobře, že se i Češky osmělují a stále častěji si pořizují výraznější prádlo. Výrobci jim v tom jdou naproti. Barevné krajkové spodní prádlo s květinovým motivem může být rozhodně velmi zajímavým obohacením prádelníku.

Věčná květinová romantikaspodní prádlo TIMO


V podzimních kolekcí nemohou chybět ani květinové motivy. Ovšem veselé pastelové barvy jara a léta vystřídaly ty mrazivé zimní. Takže pokud jste křehká princezna, zvolte něžné kvítky ve studených odstínech. Bát se však nemusíte, muž, který vás v tomto prádle uvidí, zcela jistě roztaje. Za to ručíme. I v těchto motivech je z čeho vybírat.

Šmrncovní jednobarevná klasika


Ty z vás, které nechtějí výrazné kombinace či potisky, se mohou na podzim těšit na jednobarevné kolekce. Nabízí luxusní materiál v kombinaci se sexy krajkou. Propracované střihy podprsenek a zajímavé detaily jsou samozřejmostí. O široké barevné škále ani mluvit nebudeme, podívejte se samy a přesvědčte se, že určitě potřebujete novou soupravu!




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Podzimní revoluce v prádelníku, tohle sexy prádlo musíte mít!:

Podzimní revoluce v prádelníku, tohle sexy prádlo musíte mít!
Podzimní revoluce v prádelníku, tohle sexy prádlo musíte mít!
Podzimní revoluce v prádelníku, tohle sexy prádlo musíte mít!
Podzimní revoluce v prádelníku, tohle sexy prádlo musíte mít!
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
mně osobně se líbí snad jen ta šmrncovní klasika
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles