Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Proč u dámského spodního prádla hraje větší roli kvalita než cena?

23. 02. 2017 | Pro ženy
-Komerční sdělení-

spodní prádlo










„Kvalita oblečení se pozná hlavně podle ceny,”
tvrdí vám s vážným výrazem vaše kamarádka. Škoda, že má na sobě právě tričko, které by klidně mohla pojmenovat “Žmolek”. Víte, že za něj nedávno zaplatila spoustu peněz a nechcete jí zkazit radost z nové věci a tak souhlasně přikývnete. Ale moc dobře víte, že kvalita oblečení není jen o ceně, nebo si to snad nemyslíte?


Lekce z marketingu


Marketingoví specialisté celkem nedávno odhalili jednu zajímavou věc. Lidé chtějí patřit k nějakému kmeni. Tím, co nosí na sobě.  Tím, co používají. Tím, kde nakupují, se snaží zapadnout k určité skupině lidí. Z toho vyplývá, že primární důvod, proč si vaše kamarádka koupila značkové tričko, může být úplně jiný než domnělá kvalita. Bohužel si to nemusí uvědomovat. Chce jen ostatním lidem dát signál: „Toto značkové oblečení vám napoví, jaký je můj společenský status.”

Při nákupech přemýšlejte spodní prádlo Bellinda


S touto teorií můžete souhlasit a nemusíte. Důležité je, že o ní víte. A to z jednoho prostého důvodu - až vyrazíte příště nakupovat, zeptejte se sama sebe: „Proč si právě tuto věc chci koupit? Je hlavním důvodem opravdu kvalita?” Samozřejmě nic není jen černo-bílé a drahé značkové věci vám vydrží ve skvělém stavu velmi dlouho, jen se nejedná o žádné pravidlo.

A jak je to s věcmi, které nejsou vidět?


Už víme, jak se náš mozek chová, když si kupujeme věci, které dáváme na obdiv všem ostatním. Ale jak se rozhodujeme při nákupu oblečení, které téměř nikdo nevidí? Podle čeho vybíráme dámské spodní prádlo? V tomto případě už přemýšlíme trošku jinak, teď nám jde opravdu hlavně o kvalitu. A také krásu - emoce mají v každém případě rozhodující slovo. I zde platí pravidlo, že levnější věci mohou být o dost odolnější než ty předražené. Hezkým příkladem je například Bellinda. V tomto obchodě pořídíte úžasné dámské spodní prádlo za přiměřené peníze.

Vyzkoušejte to.


Až vám bude příště vaše přítelkyně u kafíčka vykládat, že kvalitu poznáte jen podle ceny, seznamte ji s realitou, povězte jí, jak to ve světě marketingu chodí. A pokud vám nechybí sebevědomí, vyhrňte si tričko a ukažte důkaz - svou novou kvalitní podprsenku. Třeba právě z Bellindy.

Bellinda - spodní prádlo

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Proč u dámského spodního prádla hraje větší roli kvalita než cena?:

Proč u dámského spodního prádla hraje větší roli kvalita než cena?
Proč u dámského spodního prádla hraje větší roli kvalita než cena?
Proč u dámského spodního prádla hraje větší roli kvalita než cena?
Proč u dámského spodního prádla hraje větší roli kvalita než cena?
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Pokud už potřebuju pořídit nové spodní prádlo, řídím se tím, aby mi dobře padlo, cena je až na druhém místě.
Obrázek uživatelky
profil
Když si chci koupit podprsenku a nebo kalhotky, tak se rozhodně neřídím tzv. nálepkou "značkové", že cenovka znamená kvalitu. I levnější kousek udělá nejen dobrou službu, ale i parádu. S podprsenkama mám problém, protože mám větší prsa a když zabruslím někam, kde dělají reklamu jako blázen a velikosti jsou tak akorát na anorektičky, tak mě to tak akorát naštve. A jediná, kdo si tam podprsenku koupí je moje dcera, protože má postavu modelky. Ale naštvání brzy přejde, protože mám radost, že má radost ona. Taky máme občas dost velký problém, jelikož máme obě atopický ekzém.
Obrázek uživatelky
profil
Se svojí velikostí nakupuji jen ve specializovaném obchodě a možná je to tím, že majitelka ví, co je kvalitní a nehraje si na populární značky, ale na značky kvalitní. Takže ten kvalitní rozdíl odpovídá ceně.
Obrázek uživatelky
profil
U spodního prádla se většinou kvalitou snoubí cena. Je důležité aby spodní prádlo sedělo. Předejdeme tím problémům s prsy i zády. A bude sedět i tričko líp.
Obrázek uživatelky
profil
spodní prádlo mi prostě musí sedět
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles