Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tankiny nebo monokiny, jak se v tom vyznat?

20. 06. 2019 | Pro ženy
-Komerční sdělení-

Vybíráte nové plavky a přemýšlíte, jaký střih zvolit? Léto klepe na dveře, teploty se konečně zvyšují a je nejvyšší čas vybrat plavky, ve kterých se budete cítit příjemně a pohodlně. Velmi oblíbené jsou tankiny a monokiny. Přestože je mezi nimi velký rozdíl, možná trochu tápete jaký.

Pojďme si je tedy představit blíže.


Kompromis mezi jednodílnými a dvoudílnými plavkami, to jsou tankiny
Není tomu tak dávno, co se rozjel zcela nový plavkový trend. Plavkové tílko a klasické plavkové kalhotky, to jsou tankiny. V posledních letech si získaly řadu příznivců zejména mezi ženami, které nejsou se svou postavou zcela spokojené. Ocení je také těhotné ženy, protože jimi zakryjí bříško. A další nespornou výhodou je, že stačí obléknout sukýnku nebo pareo a máte krásný plážový komplet.

Historie tankin sahá do minulého století. Módní návrháři se nechali inspirovat přáním žen, které toužily zakrýt určité nedokonalosti. Často se zakrývaly šátkem nebo nosily jednoduše tílko přes plavky. A tak vznikly plavky, které nahrazují tílko, ale jsou ušité ze speciálního plavkového materiálu. Ramínka bývají klasicky nastavitelná a plavková podprsenka vyztužená. Materiál je rychleschnoucí a dostatečně odolný.
Tankiny

Jak tankiny nosit?


Tankiny mohou mít mnoho podob a je jen na vás, jaké zvolíte. Zda jednobarevné, barevné, s potiskem nebo s různými průstřihy. Navíc tankiny mohou nosit i ženy, které se za svou postavu nestydí, ale rády experimentují. Protože jedny plavky rozhodně nestačí. V tankinách můžete být i velmi sexy, když zvolíte průstřihy a rafinované střihy.

Monokiny, sexy a velmi smyslné plavkyMonokiny


Monokiny jsou dalším typem plavek, které si v současné době nachází stále více příznivců. Jde o jednodílné plavky, které jsou neskutečně sexy. Na první pohled působí jako by jim chyběl vrchní díl. Ve skutečnosti je horní a spodní část propojena úzkým kouskem látky. Oproti klasickým jednodílným plavkám jsou daleko víc chic a mohou mít celou řadu podob. Přestože jsou smyslné a sexy, díky kousku látky v přední části zakryjí větší bříško a jisté nedostatky na vaší postavě.

I přesto je třeba připomenout, že střih monokin je velmi odvážný, a ne každá žena se v něm cítí dobře. Na rozdíl od tankin si monokiny oblíbily převážně mladé ženy a dívky, které rády experimentují. Tyto plavky nejvíce ocení sebevědomé ženy, které dávají rády na obdiv svou postavu a nevadí jim pohledy mužů. Protože monokiny patří patrně mezi nejvíce smyslné střihy plavek. Skvěle se hodí k sukni, pareu i letním šátkům.

Tankiny decentní, monokiny pro odvážné


Pokud stále přemýšlíte, zda právě tyto střihy plavek budou pro vás to pravé, pak je jednoduše vyzkoušejte. Tankiny zakryjí nedostatky postavy, jsou decentní, ale příliš se v nich neopálíte. Monokiny jsou naopak více odvážné, sexy, lépe se v nich opálíte a vyniknou v nich vaše přednosti.

Ostatně vyzkoušet můžete oba střihy plavek. A pokud vám tankiny ani monokiny nic neříkají, můžete jednoduše zvolit klasické bikiny nebo jednodílné plavky. Nedůležitější ze všeho je, abyste se cítila dobře a sebevědomě.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Tankiny mám a jsou super Smajlík,znám i monokiny,(jen jsem neznala přesný název) ,ale o těch si můžu nechat zdát Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles