Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tipy na parfémy s vůní kokosu

1. 03. 2019 | Pro ženy
-Komerční sdělení-

Exotická vůně kokosu má jedinečnou schopnost vyvolat v nás vzpomínky na prosluněnou pláž, moře a popíjení koktejlů pod palmami. Tuto pohodovou atmosféru léta si ale můžete snadno navodit kdykoliv během roku, a to s parfémem, v jehož složení hraje významnou roli právě kokos.


Dolce & Gabbana Dolce Garden


Až do sicilských zahrad vás přenese ovocno-květinová vůně Dolce & Gabbana Dolce Garden, jejíž prosluněné aroma se skládá ze šťavnatých mandarinek, neroli, kokosu, opojného ylang-ylang, santalu, mandlového mléka a vanilky. Tato vůně je ideální pro každodenní nošení a skvěle doplní mladou a nezávislou ženu, která si ráda užívá život plnými doušky.


parfémy Notino.cz

Katy Perry Katy Perry's Mad Love


Sladké aroma kokosu v sobě ukrývá také provokativní vůně Katy Perry's Mad Love, která je vzrušující stejně jako šílená láska. Tato jedinečná parfémovaná voda je až po vrch naplněná takovými ingrediencemi, jako jsou jahody, jablka, lahodný sorbet, kokos, růžový grapefruit, pivoňky nebo jasmín.



parfémy s vůní kokosu

Salvador Dali Laguna


Svěží orientální vůně Salvador Dali Laguna evokuje čerstvý vzduch a chladivou vodu v samotném nitru panenské přírody. Energický citrusový počátek této toaletní vody se dokonale proplétá se svůdnou růží a křehkou konvalinkou. Poté se rozvoní sladké esence kokosového ořechu, které jsou doplněny pižmem, hřejivými dřevinami a podmanivým galbanem.

Guerlain Terracotta le Parfum


Smyslná letní vůně Guerlain Terracotta le Parfum je plná slunce a exotických květin. Otevírá se osvěžujícím bergamotem a tahitskou gardénií, jejíž svůdné aroma umocňuje příjemně nasládlý kokos. Následně pocítíte magické květy pomerančovníku a jasmínu. V pižmovém závěru dokonale vyniknou vzrušující esence vanilky. Tato vůně dokáže navodit hřejivou atmosféru léta kdykoliv během roku.

notino.cz - parfémy s kokosovou vůní

Victoria's Secret Coconut Passion


Kokosem si můžete provonět i pokožku celého těla, a to díky tělovému spreji Coconut Passion od Victoria's Secret, jehož aroma vás zanese až na prohřátou karibskou pláž. Tento tělový sprej vytváří lehkou mlhu, která se rychle vstřebává do pokožky a zanechává ji tak dokonale provoněnou přitažlivými tóny kokosu a vanilky.

Máte další oblíbené vonné složky? Vyhledejte si svůj nový parfém podle složení!





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Já miluju kokos, ale že bych po něm musela vonět, to zase ne. U parfémů se mi nejvíc líbí květinové vůně z https://www.esensino.cz/damske-parfemy/ . Nekupuju si žádné drahé parfémy. Udělala jsem to jenom jednou a stejně mi parfém nevydržel vonět celý den, takže si radši koupím levnější a nekolikrát za den se znovu navoním. Stejně jako s tím drahým parfémem Smajlík .
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice