Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Víte, jaké oblečení si zakoupit, abyste byla trendy i při práci?

14. 08. 2016 | Pro ženy
-Komerční sdělení-

Připadá vám, že jste neustále v pracovním koloběhu a nemáte čas obléknout si něco hezkého? Že je váš šatník fádní a při práci působíte jako "šedá myška", která je nevýrazná a nesluší jí to příliš? V tom případě to ihned změňte. Ženy mají to kouzlo, že díky vhodně zvolenému oblečení působí přitažlivě i při jakékoli práci. Stačí mít to správné oblečení, které vám padne a podtrhne vaši krásu.

Komfort, kvalita a slušivost zároveň


Většina z nás žen rádo nosí oblečení, ve kterém se cítí pohodlně, přitom ví, že má na sobě kvalitní materiál a přitom působí přitažlivě. Naštěstí existují společnosti, které myslí na zaměstnané ženy nebo takové ženy, které tráví část dne prací doma na zahradě či v sadě a nabízí jim právě takovéto oblečení.

Takže si můžete zakoupit např. slušivé bílé kalhoty a zkombinovat je s červenou košilí a působit hezky za pultem v lékárně nebo v ordinaci zubní lékařky. Stejně tak neopomíjí ani potřebu mít na sobě kousek, na němž nebude hned vidět prach či umazání. Toto zajišťují např. pracovní temně zelené kalhoty či kraťasy v provedení denim s praktickými kapsami, do nichž odložíte vše, co při práci právě potřebujete.

oblečení do prácePomáhat příteli a přitom se mu líbit


Není nic překvapivého, když si řekneme, že jsou naši partneři rádi, když se jim při pomoci na zahradě či stavbě nebo kdekoli jinde líbíme. Dokonce je může pohled na nás popohánět při práci a mají celkově lepší náladu, jednoduše se jim s hezkou ženou dobře pracuje. Což takhle obléknout enciánové dlouhé kalhoty a doplnit je vestou ve stejné barvě, aby vám bylo teplo a přitom pohodlně? Stačí pod vestu obléknout upnuté tričko a váš drahý se na vás vždy rád podívá i při práci.

Všechny tyto kousky pro pohodlí při práci a přitom hezký vzhled nabízí společnost Engelbert Strasuss. Oblečení si můžete vybírat v několika barvách a dostatečných velikostech, takže i když máte kila navíc, vyberete si. Přesvědčte se samy a pořiďte si kvalitní oblečení, které vám bude sloužit po velmi mnoho hodin trávených prací.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !