Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyberte si ty správné džíny

9. 04. 2014 | Pro ženy
Džíny patří k nejzákladnějším kouskům každého dámského šatníku. Málokdo má doma pouze jedny džíny. Asi neexistuje více nadčasový a univerzální módní kousek než jsou právě rifle.  Ale i při výběru „obyčejných“ džínů byste měly být velmi obezřetné a pořídit si takové, které budou co nejvíce lichotit vaší postavě. Přinášíme vám proto pár praktických tipů, které vám nákup ulehčí.

Džíny podle postavy

Ve svém šatníku byste měly mít alespoň jedny klasické rovné džíny, které se hodí na všechny postavy. Skvěle v nich vypadají drobné, vysoké i plnoštíhlé ženy. Aktuálně jsou jejich obměnou tzv. boyfriend cut džíny, které vycházejí s pánských střihů a mají níže položený sed. Skvěle vypadají moderně ohrnuté a v kombinaci s nízkými teniskami nebo oxfordkami. Přestože je tento střih velmi trendy, je nutno dodat, že sluší spíše vyšším štíhlým postavám.

Jedním z univerzálnějších střihů pro všechny postavy jsou zvonové džiny -  tzv. bell bottom nebo jejich mírnější varianta  - takzvané boots cut. Pokud máte problém s větším bříškem, tak se vyhněte bokovkám a pořiďte si rifle s vyšším pasem. Nenadělila vám příroda dlouhé gazelí nohy? Dejte si pak pozor při ohrnování nohavic, které opticky zkracují nohy. Vezměte si raději rifle cigaretového střihu, které sluší drobnějším dívkám. Ovšem není nic jednoduššího než si prodloužit nožky vysokým podpatkem. Dovolujeme si říci, že není více sexy kombinace než úzké džíny a ladné lodičky.

Vyberte si ty správné džínySexy zadeček

Nic nevytvaruje svůdné křivky více než dobře padnoucí skinny džíny. Pokud chcete mít opravdu sexy pozadí, vsaďte na džíny s push-up efektem, který díky speciálnímu střihu efektně vytvaruje dámské pozadí, aniž byste musela trávit hodiny v posilovně. Vhodné nejsou džíny bez zadních kapes. V těch vypadá pozadí opticky výraznější. Máte-li naopak problém s malým zadečkem a ráda byste byla v těchto partií výraznější, oblečte si tzv. mrkváče, které mimochodem opět přicházejí do módy. Hipster móda, čerpající z módních i nemódních stylů minulosti, vytáhla mrkváče opět do ulic a tak pozapomenuté džíny z 80. let opět patří do cool šatníku. Nejenže prodlužují nohy ukončením vysoko u pasu, ale právě příznivě tvarují dámské hýždě. Nechte tvar kalhot vyniknout s krátkými topy a svetříky.

Do pračky jedině naruby

Pokud jsou vám džíny při nákupu trochu těsnější, tak nevadí. Většinou o půl čísla až číslo povolí. Do kabinky si nikdy neberte jen jednu velikost.  Vždy je dobré si vzít i o číslo menší a větší než je vaše velikost. Každý střih džínů totiž jinak padne. V džínách se pořádně projděte, předkloňte se, udělejte dřep, abyste věděly, zda vám opravdu sedí a nekrčí se v bocích. Každá z nás má přinejmenším představu, jaký typ postavy má a na to je třeba brát ohledy. Nenechte se zlákat měnícími se trendy. Jděte vždy po střihu, který víte, že vám zaručeně sluší. Při praní je vždy dejte naruby a nepoužívejte aviváž. Po ní džíny ztrácí svou pevnost a snáze se vytahají na místech, kde je na ně kladena větší zátěž, jako jsou kolena a vrchní část kalhot.

Zdroj, foto: Gate


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vyberte si ty správné džíny:

Vyberte si ty správné džíny
Vyberte si ty správné džíny
Vyberte si ty správné džíny
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Skvělé rady, díky, o aviváži jsem nevěděla, už dávat nebudu!!! Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Super rada o té aviváži jsem to netušila... Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
díky za super rady, třeba o praní a aviváži to jsem nikdy neslyšela Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík Ako sa hovorí - dobrá rada nad zlato... Ďakujem Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
džiny jsou dobré i ty rady jsou dobré.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles