Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

5 módních tipů, jak vypadat opticky štíhlejší

5. 03. 2014 | Trendy
Trápí vás nějaké to kilo navíc? Výraznější břicho, silnější stehna nebo široký pas? Všechny tyto malé nedostatky se dají šikovně zamaskovat vhodně zvoleným oblečením. Připravili jsme si pro vás zeštíhlující tipy a triky, díky kterým budete opticky lehčí o pár kilogramů.

1. Výběr správných džínů


Džínové rifle patří k nejuniverzálnějším prvkům dámského šatníku. Důležité ale je vybrat si takové, které vám dokonale padnou. Pokud chcete džínsy zamaskovat nějaké to kilo navíc, vyhněte se světlým odstínům. Sáhněte po tmavě modrých nebo černých. Hodí se rovný střih a vyšší pas, který zakryje větší bříško a současně opticky prodlouží postavu. Trápí-li vás silnější boky, oblečte se do “sepraných“ džínů, ty mají světlejší část uprostřed a strany mají tmavé, takže chytře odvádí pozornost od problematických partií. Naopak trhliny nebo záplaty nohy opticky rozšiřují.

5 módních tipů, jak vypadat opticky štíhlejší2. Černá není nutnost


Všichni víme, že černá zužuje, pokud se ale do ní oblečete od hlavy až k patě, budete vypadat spíše jako černá vdova než jako módní ikona. Důležité je umět barvy chytře kombinovat. Černá nebo tmavá nejlépe zeštíhlují, pokud jsou v kontrastu se světlou barvou. Světlejší si oblečte spíše na horní část těla a dolní, problematičtější partie, “zahalte“ do černé barvy. Zkuste také kombinaci hnědé a růžové, která je ideální na jaro a léto. Vyhnout byste se měly také výrazným vzorům, které přidají nějaké to kilo navíc.

3. Manšestr nechte ve skříni


Kromě barvy a střihu je důležitý také materiál. Například trendy manšestr se hodí spíše pro štíhlé dámy. To samé platí o sametu, flanelu nebo kůži. Vhodné také nejsou lesklé materiály. Trápí-li vás kila navíc, vsaďte na látku s přídavkem lycry. Pozornost dobře odvádí krajka. Jsou-li vaše problematické partie spíše v oblasti kolem břicha, sáhněte po splývavých a lehkých materiálech, které jsou volné a neobepínají.

4. Delikátní pomocník: vhodné spodní prádlo


Přímo zázraky dokáže také vhodně zvolené spodní prádlo. Stahovací push-up punčocháče nebo korzetové spodní šaty vám vykouzlí oblé tvary bez faldíků. Zapomeňte na klasické nevzhledné stahovačky. Dnes již sežene spoustu sexy modelů včetně krajkových kalhotek i tílek. Nebojte se ani nepříjemného pocitu. Kvalitní stahovací prádlo je ušito tak, že o něm skoro po celý den nevíte.

5. I vhodná obuv dokáže zázraky


Důležitý je také výběr vhodné obuvi. Jehlové podpatky sice krásně prodlouží nohy, ale bohužel také opticky rozšiřují lýtka. Vhodné jsou ty na klínovém podpatku. Pozor si dejte na kulaté špičky. Ideální je obuv s jemnou špičkou. Co se týká barev, nejlepší jsou v černé a tělové barvy.

A jeden malý tip na závěr. Pokud máte dlouhé nebo polodlouhé vlasy, vyčešte si vysoký drdol. Ten nejen prodlouží postavu, ale také ji opticky zeštíhlí.

Zdroj, foto: CCC boty a Gate

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Slečnám a paním se silnějšími stehny nebo větším zadečkem doporučuji šaty nebo sukně střihu do A ke kolenům. Sama se tak již několik let šikovně maskuju Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
super typy Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Dobrá rada nad zlatoSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
JSOU NAD ZLATOSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
DěkujiSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Koleda