Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bára Nesvadbová se stala tváří luxusního butiku se spodním prádlem!

15. 01. 2008 | Trendy
Okouzlující, svůdná, atraktivní, sexy, taková je každá žena, která chce být krásná a chce se líbit nejen sama sobě, ale především i mužům.

S těmito slovy přivítala na slavnostním otevření nového a zároveň prvního luxusního butiku se spodním prádlem spisovatelka Bára Nesvadbová přítomné návštěvníky.

„Rozmanitý sortiment tohoto spodního prádla je tvořen dvěma řadami, klasičtější Lunou a řadou Lovey, která je především určená pro mladší ženy a dívky, které touží stát se krásnou a okouzlující prostě neodolatelnou. Kromě spodního prádla jsou v sortimentu společnosti i plavky,“ zdůraznila hned v úvodu Bára Nesvadbová coby tvář butiku, která přestřihla pásku, oficiálně tak zahájila slavnostní večer na němž měli pánové fotografové opravdu co dělat, aby stačili nafotit krásu našich slavných žen.

Bára Nesvadbová Bára Nesvadbová














Řecko italskou značku spodního prádla si nenachaly ujít zpěvačka Iva Frühlingová, herečka Markéta Hrubešová, zpevačka Helena Zeťová která přišla v doprovodu své maminky, herečka Aňa Geislerová, moderátorka Zuzana Belohorcová se svým přítelem Vlastou Hájkem ale i moderátorka Štěpánka Duchková, která pro večer zvolila volnější styl v hnědých tónech.

Bára Nesvadbová Bára Nesvadbová














Bára Nesvadbová Dámy mohly na vystaveném zboží oči nechat, mnohé se dokonce nemohly rozhodnout, které spodní prádlo si vybrat. „Já mám ráda hodně vzorované prádlo to je prostě moje, čím je tam víc vzorů tím líp, hladký moc nemusím,“ prozradila na sebe Štěpánka Duchková, která se nám pochlubila jaké spodní prádlo si vybrala. „Všechny ty podprsenky a kalhotky jsou krásný, slušivý, mají příjemný materiál. Dlouho jsem váhala, kterou si vezmu, ale nakonec to u mě jednoznačně vyhrála kombinace podprsenka a kalhotek se zebřím motivem,“dodala moderátorka.

Více informací o Báře Nesvadbové se více dozvíte také v našich článcích:

Rozhovor s režisérkou filmu Bestiář Irenou Pavláskovou
Bestiář od dubna v kinech
Poslední klapka nového filmu Bestiář



-Kep-

Foto: Aleš Kartal

Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
je opravdi šik!!
Obrázek uživatelky
profil
jsou fakt kráný,ale zase jenom pro maloprsatky...my s 75H nebo 75I máme smůluSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
mám ráda pěkné a kvalitní spodní prádlo, ale protože není zrovna levné dost využívám slev a výprodejů,nejdražší podprsenku mám asi za 800,-Kč.
Obrázek uživatelky
profil
Je to moc pěkný.Ale já koupím hezký u rákosáků-velký výběr,docela dlouho vydrží a když ne,není mě to líto vyhodit a koupit další.Za těch pár kačekSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
ale kde na něj brát? mám pár kousků, zbytek obyčSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles