Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Barevný podzim

1. 09. 2009 | Trendy
Málokdo si přechod z veselého, příjemného teplého léta do pošmourného podzimu vyloženě užívá. Zkuste to vzít letos tak trochu z jiného pohledu a nechte se inspirovat třeba barevným listím na stromech.

Odstínů tu najdete celou řadu, zaplňte jimi i svůj šatník! Uvidíte, že hned vám bude veseleji. Ať vás podzim nepřekvapí!

Roláky. Možná jste je v dětství neměla ráda stejně jako spodní košilky. A možná se k obojímu teď ráda vracíte. Tenký barevný rolák doplníte výraznou bižuterií případně zajímavým svetříkem a získáte naprosto univerzální a pohodlný model.

Barevný svetřík oživí každý top či tričko. Ač se vám to nezdá, odstíny červené se hodí k mnoha dalším výrazným podzimním barvám jako je zelená nebo tmavě žlutá!

Barevný podzimTakový kabátek Vás zahřeje na těle i na duši – a to doslova. Na těle tehdy, když si tento slušivý kabátek obléknete za podzimního deště. A na duši? Když se navzdory nepříznivému počasí vyrazíte pobavit se svými přáteli. 

Ač chceme mít podzim barevný, nic se nemá přehánět. Ty nejodvážnější z nás mohou sáhnout po extravagantních fialových či žlutých džínách, zastánkyně klasické módy se jistě budou držet tradice. Modré džíny z módy nevyjdou nikdy. 

Barevný model rozhodně nesmíte utlumit černou kabelkou, o které se mylně hovoří jako o neutrální. Fialová je krásná a navíc stále in, využijte toho! 
 
Když barevně oděná, tak od hlavy až k patě. Stejně jako u kabelky i u bot platí: černá se rozhodně nehodí ke všemu! Nešlapte si proto v černé po štěstí, odvažte se a vyjděte si ve fialové kotníčkové obuvi na podpatku. 

Elegantní náhrdelník můžete nosit volně splývající, dvakrát omotaný či s uzlíkem. Je vhodný do práce i do společnosti, což my, praktické ženy, vždy oceníme. Doplňujte a kombinujte!

Zdroj: Quelle.cz

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
obdobie plné krásnych farieb
Obrázek uživatelky
profil
Taky mám hrozně velkou velikost 43:( a boty se mi kupují hrozně špatně.
Obrázek uživatelky
profil
Co tak trochu větší velikosti??
Obrázek uživatelky
profil
Jo, to by se kupovalo
Obrázek uživatelky
profil
ale moja veľkosť 42 by to asi neznieslaSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles