Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Boutique Dreams představí trendy francouzské módy pro tuto sezonu

26. 04. 2012 | Trendy
Módní přehlídka Dreams fashion show 2012, která nové trendy pro letošní sezónu uvede, proběhne 26. dubna v Music Clubu THEATRO v pražském Karlíně.

Móda je pro majitelku boutique Dreams náboj života a láska na celý život.  Znamená pro ni sebevyjádření a velikou radost. Miluje nevšední kombinace a ráda kombinuje styly podle momentálních pocitů a nálady. Nikdy není určující co zrovna „letí“. Baví ji ale, když si s modelem jak pro sebe, tak pro zákaznice dokáže hrát. Vždy vznikne originální model v němž mají zákaznice dobrý pocit. To je pro ni určující. Díky svojí práci pomáhá předcházet častým chybám zákaznic při výběru oblečení. Ty dělají především proto, že samy nevědí, co jim sluší. Letošní fashion show předvede paní Andrea Verešová s dalšími modelkami.

Andrea VerešováV čem tedy spočívá nevšednost paní Evy Beránkové a její značky EB78? Tak především v jejím přístupu k módě. Jak sama říká: „Předností našeho boutiqu vidím ve dvou věcech. Zákaznice jednak nemusí čekat jeden nebo dva roky na módní vlnu, která k nám dorazí pokaždé se zpožděním, navíc u nás ženy ztrácí zábrany a zbytečná klišé. Klidně se s námi pouští do originality, která vystihne jejich individualitu.“ 

Modely značky EB78 paní Evy Beránkové vznikají z inspirace snů a vhledů, tudíž nepodléhají trendům. Charakteristická je v tom, že má dvě tváře – sportovní a elegantní a někdy obě dohromady. Pokaždé vznikne jiný model. Jedná se o značku pohodlnou s využitím strečových materiálů, kapuc, kapes, ledvinek na šaty, doplňků v podobě zipů, kamenů, kytek, cvoků nebo řasení a krajek. Důležitá je variabilita, kombinace různých materiálů a barev zdánlivě se k sobě nehodících.

Aneta VignerováZa všeobecně přijímanou pravdu se pokládá, že hlavním městem světové módy je Paříž. Město kostýmů Coco Chanel, parfémů Christiana Diora a kabelek Luise Vuittona. Je také známo, že Francouzky mají opravdu vytříbený vkus, což pochází z dlouholeté módní francouzské historie. Již v 18. století byla Francie módní velmocí a největší „módní ikonou“ byla v té době Marie Antoinetta – královna Francie a Navarry. V 19. století diktovala módní směr manželka Napoleona, následně pak slavné herečky a zpěvačky, móda už tedy nebyla výsadou šlechty. Zlom nastal ve 20. století, kdy se módním prototypem stala úspěšná soběstačná žena s chlapeckým stylem, který se jmenoval garconne. Dodnes jsou pak symboly francouzské módy pompadurka, koktejlky a hlavně osobitý styl. 


V čem ženy chybují?                                       

Chyba při výběru oblečení většiny žen je v tom, že samy nevědí co jim sluší. Například pokud má žena štíhlý pas a velká prsa,  potřebuje právě pas vyznačit a ne jej skrývat.  Stačí pár tahů a z neforemného oblečení se stává sexy model. Pokud o sobě žena pochybuje a necítí se sama sebou, je to vždy poznat.  V perfektně vybraném modelu přímo pookřeje a vidí, že vybrat to správné oblečení je forma umění.


Zdroj, foto: Dreams



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !