Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jaké boty by vám neměly chybět v botníku

3. 09. 2014 | Trendy
Podzimní módní sezonu máme již za rohem. Nabídka aktuálních módních kolekcí je obrovská, poradíme vám tipy na boty, které by vám aktuální podzimní sezonu rozhodně neměly chybět v botníku. Staré boty dejte do komory a udělejte si místo pro současné módní trendy.

Průměrná žena má doma okolo patnácti párů bot. Většinou ale aktivně nosí okolo osmi párů, které střídá podle nálady, účelnosti i počasí. V každém správném botníku by rozhodně neměly chybět jedny praktické tenisky, které se hodí i pro ženy, které preferují eleganci. Naopak všechny milovnice sportu by měly mít doma jedny univerzální černé lodičky. V botníku žádné ženy se neztratí také praktické polobotky na nízkém podpatku, které jsou ideální do města i na nákupy. A na podzim byste určitě neměly zapomínat též na holínky, které jsou při dešti praktickým pomocníkem. Navíc současné trendy dovolují nosit holínky i k elegantním outfitům.

Každý rok byste si měly pořídit také boty, které jsou aktuální sezonu na módním vrcholu. A letos na podzim rozhodně chybu neuděláte, pokud si pořídíte tyto boty:

Jaké boty by vám neměly chybět v botníkuChelsea boots – perka

Ačkoliv jsou "perka" původně pánské boty, v dámském botníku se rychle zabydlely. Svůj klasický tvar s postranními gumičkami si zachovávají, proměňuje se zejména povrchová úprava kůže, která je u dámských modelů mnohem pestřejší a nápaditější. Kovové aplikace jako cvočky, ozdobné zipy nebo kovové detaily zakomponované do podpatku, jsou hlavním znakem aktuálních kolekcí.

Kotníčkové boty na podpatku

Elegance a ženskost, tato dvě slova vystihují rafinovanou a přitom jednoduchou dámskou obuv. Stabilní podpatek, kotníková výška a perfektní zpracování s důrazem na krásu detailu, dělají z těchto bot reprezentativní a pohodlné obutí nejen pro pracovní den.

Šněrovací boty

Stejně jako loni i letos jsou populární dámské šněrovací boty, které jsou inspirovány odolnou pracovní obuví. Vysoké šněrovací boty jsou oblíbenou klasikou pro volný čas, ale i jako vysoce módní záležitost. Nosí se pevně sešněrované nebo ležérně otevřené.

Obuv na skrytém podpatku

Vysoké podešve, platformy a klíny jsme si zvykli vídat již téměř na všech typech obuvi, včetně tenisek. Skryté klíny mají navíc tu výhodu, že na první pohled jsou skutečně skryté a tak nám tajně přidávají potřebné centimetry.

Nízké kozačky

Nízké kozačky s motivem prošívané kůže nezapřou svůj původ v motorkářské módě. Černá kůže, výrazné přezky a nezúžená silueta zaručují pohodlí a současně "drsný" look. Trendy vzhled vytvoříte v kombinaci s protiklady, tedy s velice dívčími prvky jako jsou šaty a sukně z lehkých materiálů.

Zdroj, foto: CCC boty


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jaké boty by vám neměly chybět v botníku:

Jaké boty by vám neměly chybět v botníku
Jaké boty by vám neměly chybět v botníku
Jaké boty by vám neměly chybět v botníku
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Jsem taky pro a podrážka trošku hrubšíSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
kotníčkové boty bez podpadkuSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles