Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jaké župany jsou v módě?

18. 07. 2011 | Trendy
Určitě každý z Vás má doma alespoň jeden župan, protože když vylezete z horké vody ve vaně, chcete se zabalit do něčeho heboučkého. Většina županů poskytuje maximální pohodlí, dají se snadno udržovat a jsou příjemné na omak.

Vybrat si můžete například froté župan, který Vás zahřeje při chladnějších večerech a můžete se do nich zachumlat. Pokud naopak chcete potěšit svou drahou polovičku, oblékněte si na sebe nějaký saténový župánek, který je skvělým doplňkem třeba k luxusní košilce. Dále se můžeme ještě setkat s župany, které jsou také vyrobeny z froté, ale nemají takový hřejivý efekt, ty se skvěle hodí v létě na dovolenou u moře.

Tenké lehoučké froté župánky se objevují ve velkém množství barev, takže je lehce můžete zkombinovat třeba s barvičkou svých plavek a na pláži tak zaujmout a oslnit. Tyto lehké župánky můžete na letních dovolených také nahradit různými šátky, které se stávají stále populárnějšími, ale přesto je župánek praktičtější.

Župany se objevují ve velkém množství barev, vzorů a střihů. Saténové sexy župany sahají většinou do půlky stehen, aby něco odhalovaly a probouzely tak mužskou fantazii. Naopak huňaté župany Vás mají zahřát, proto sahají většinou až pod kolena nebo jsou ještě delší, ale vyrábí se i takové, které končí ještě nad koleny. Pokud jde o lehké župánky, tak u nich je to s délkou různé.

Pro letošek jsou v módě stejné barvy županů jako předešlé roky. Jsou to především letní barvy mimo žluté, na kterou jde všelijaká havěť a u vody  byste si klidu neužily. Nejlepší je zvolit barvu stejnou nebo podobnou plavek nebo vhodně nakombinovat. Pro domácí užití jsou naopak vhodnější teplejší barvy, protože doma župan většinou použijete po koupeli a chcete se zahřát.

Co se týče střihů a délky, jsou modernější kratší modely nad nebo po kolena, ale doma raději ty delší ke kotníkům. Také je vhodnější si zakoupit župan i s kapucí, chrání na pláži jak před sluncem, tak i případným deštěm. Ideální jsou také  kapsy, pro úschovu různých drobností, například na pláži peněženku. Nebojte se experimentovat s barvami, designy a se střihy.

Pro některé je hlavním kritériem při koupi županu asi cena, která se může vyšplhat až přes několik tisíc korun. Proto byste si měli uvědomit, k čemu a jak často župan využijete a podle toho si vybrat ten správný. Cena většinou závisí na kvalitě zvoleného materiálu.

Markéta - čtenářka
ChytráŽena.cz

Zdroj fotogalerie:
FUNKY župany


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Chtěla bych župan i pro miláčka, jemu to ale nepřipadá chlapské. Jaký na to máte názor? Využití doma po koupeli i do nemocnice.
Obrázek uživatelky
profil
já bych se bez něj už neobešla,hlavně když vylezu z teplého pelíšku,nebo z vany...to je k nezaplacení.Mám jich několik.
Obrázek uživatelky
profil
župánek je skvělá věc,bez které se už neobejdu,někdy jsem v něm i celý denSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
já mám župánek červený a manžel modrý,uvažuji o koupi bílého z froté materiálu
Obrázek uživatelky
profil
asi bych se měla nad sebou zamyslet.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles