Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jarní móda 2012

2. 03. 2012 | Trendy
Blíží se jaro 2012 a s ním nové módní trendy. Jak bude vypadat jarní móda 2012 a co bude in?

S příchodem jara konečně odhodíme dlouhé zimní bundy a kabáty a místo nich si oblékneme sako, blazer, nebo bundu, která se bude dobře hodit k jarnímu počasí. Trendy budou bundy do pasu nebo pod boky. Jarní bunda vás ochrání před možným ranním mrazíkem i větrem a na rozdíl od zimních více odhalí, co máte pod ní. Proto nezapomínejte ani na módní svetry, halenky či košile. Oblíbená barva bude přírodní, takže si vybírejte mezi hnědou barvou různých odstínů, ale in zůstává i černá klasika. Červená bundička nebo kabátek působí optimisticky a sebevědomě.

Výběr jarní bundy

Při výběru jarní bundy dbejte na to, aby byla vyrobena z kvalitních materiálů a také na její vzhled. Vybrat si můžete z kožených, plátěných, džínových i bavlněných bund různých odstínů a vzorů. Záleží jen na vás, jakou dámskou bundu zvolíte.

Jarní bundy, která se nejčastěji nacházejí v obchodech, jsou bavlněné nebo plátěné. Vybrat si můžete z různých střihů a různých délek (do pasu, k bokům, pod zadek nebo ke kolenům). Oblíbené bundy jsou jak jednobarevné (černé, hnědé, krémové, bílé), tak vícebarevné nebo se vzorem. Vždy záleží na vašem vkusu a na tom, co si vyberete. Nezapomeňte na to, že vám musí jarní bunda dokonale padnout.

A co třeba džínová nebo kožená

Džínová bunda patří mezi nejoblíbenější jarní svršek. Vybrat si můžete z celé řady odstínů od světlých až po tmavých. Oblíbená je jak světle modrá, temně modrá, tak i černá či šedá. Jedná se totiž o klasiku, která snad nikdy nevyjde z módy. Džíska se hodí jak k džínám, tak šatům či k sukni. Dodá vám mladistvý šmrnc.

Také kožená bunda zajisté patří mezi klasiku, kterou nikdy neuděláte chybu. Vyberte si jarní bundu z pravé nebo umělé kůže. Kromě oblíbené černé a hnědé barvy se poohlédněte i po červené nebo pískové barvě, které dodávají odvahu.

Jarní šaty se vám budou hodit

Na jaře budou velmi oblíbené také šaty, ať už pletené (při větší zimě), bavlněné nebo mix látek. Zářivá nebo pastelová barva šatů, které budou obepínat vaši postavu a zároveň na nich budete mít oblečenou bundičku, bude velmi módní. Jarní šaty, které podtrhnou vaši ženskost, si můžete vybrat z různých střihů: jednoduché a útlé šaty, volné šaty, šaty stáhnuté páskem nebo šaty s volány. V nabídce najdete  různou délku šatů a různou délku rukávů.

Košile jsou pořád v módě

Pokud raději nosíte sukně nebo kalhoty, vyberte si k nim vhodnou košili, blůzu nebo halenku. Kostkované košile dvoubarevné nebo vícebarevné jsou ideální pro ženy, které chtějí vypadat sportovně a pohodově a dobře se hodí ke kalhotám. Naopak ženy, které upřednostňují nošení sukní, by měly zvolit blůzu či halenku proužkovanou či jednobarevnou, které vypadají elegantněji. Pokud máte rády květy, vybírejte halenku s květy a kvítky, i ty budou pořád v módě.
Móda na jaře 2012 bude barevná. Můžete si vybrat z mnoha trendy kousků zajímavých barev, které vás zaručeně potěší a záleží jen na vás, jak dobře je k sobě dovedete zkombinovat. K tomu si nezapomeňte koupit novou kabelku a nové boty. Tak a teď už jen vyrazit na jarní procházku po městě či pěkný výlet.

Evabel - čtenářka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
kdo četl a napsal komentík se svým názorem moc a moc děkujiSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
dobrý článek
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
moderní věci si ráda prohlédnu i si o nich přečtu..
Obrázek uživatelky
profil
článek,ale asi budu muset taky obnovit šatníkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles