Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jarní módní trendy v předstihu!

23. 01. 2009 | Trendy

Zima nám – především v minulých týdnech – dala pořádně zabrat. A o to více se teď některé z nás začaly těšit na jaro. Není divu – představa, že odložíme košilky, kožichy, čepice, rukavice a nahradíme je lehkou bundou nebo svetříkem, je skutečně lákavá. Také pulty obchodů se už naladily do jarní nálady, a tak zatímco zimní bundy se krčí v pozadí s nápisem SLEVA, lehčí oblečení dostává pomalu ale jistě zelenou. Víte už, co se bude letos nosit?

 

 

SYTÁ BUDE SKRYTÁ

Loňské jaro se neslo ve znamení barev, pestrosti a zářivosti. Když jste si oblékla pastelový zelený kostýmek, vypadala jste jako nádherná jarní květina… Letošní jarní trendy se však nesou ve znamení jednoduchosti a střídmosti! Z loňských pestrých barev se v letošních jarních kolekcích drží žlutá, neonově růžová, limetkově zelená a oranžová. Ostatní barvy převálcovala nastupující modrá. Letošní jaro se ponese ve znamení tání sněhu, rozpouštění ledů, průzračných vod a azurového nebe… Nosit se budou všechny odstíny modré. Absolutním hitem se však stane kobaltová modř.

 

 

jarní módní trendyBUĎ POCHVÁLENA, ZEMĚ

Na své si přijdou milovnice přírodních barev – do módy se opět vrací zemité odstíny hnědé a béžové, dále tlumená zelená a šedá ve všech odstínech. Tyto barvy sluší každému a dají se dobře kombinovat. Výborně se k nim také hodí doplňky v podobě látkových tašek, kožených kabelek, bižuterie a broží.

 

 

BLACK AND WHITE

Kombinace bílé a černé je zkrátka módním evergreenem. Nabízí široké možnosti kombinací a máme přitom jistotu, že jsme barvami nic nepokazily, nepřeplácaly. Zatímco černá pomůže zakrýt jakékoli nedostatky, bílá vás naopak rozzáří a podtrhne místa, na která chcete upoutat pozornost. Pakliže vyznáváte nenápadný styl „celá v černém“, zkuste jej oživit bílými doplňky – pořiďte si bílé náušnice nebo náhrdelník!

 

 

NÁVRAT K PŘÍRODĚ

Čím dál více módních značek se ve své výrobě vrací k přírodním materiálům. A tak zatímco střihy sedmdesátých a osmdesátých let se stále úspěšně vrací, od materiálů jako je silon a jemu podobných se radikálně ustupuje. Není se čemu divit – přírodní materiály jsou vzdušné, dovolí vaší pokožce dýchat, výborně sají pot a nejsou agresivní ani vůči té nejcitlivější kůži. Nejoblíbenějším materiálem letošních jarních i letních oděvů jsou bezpochyby  bambusová  a sojová vlákna, biobavlna a exkluzivní juta.

 

 

BOKOVKY ZAKÁZÁNY

Především mladé dívky podléhají kultu bokových džínsů. Mají-li dokonalý střih, dokáží hezky vytvarovat zadeček – ale mají také spoustu nevýhod. Dovolit si je mohou skutečně pouze majitelky krásného zadečku, štíhlých stehen a dlouhých nohou. Ostatním ženám tyto kalhoty na kráse spíše ubírají – zkracují jim opticky nohy, rozšiřují boky a doslova pohřbívají kontury pasu. V neposlední řadě také nezahřejí a mohou tak v chladném období způsobovat záněty ledvin, močových měchýřů či bolesti zad. Krása ženy spočívá v její přirozenosti. Do módy se proto opět vracejí kalhoty a džíny s vysokým pasem, které obepnou vaši siluetu. Že máte širší boky? Tím lépe! Takové kalhoty podtrhnou váš štíhlý pas a zvýrazní oblé boky – symbol zdravých a plodných žen! A ať už jsou módní trendy jakékoli, mužskému oku stále nejvíce lahodí pohled na zdravou, plnou a přirozenou ženu!

 

 

jarní módní trendyMÓDNÍ ÚLOVEK LETOŠNÍHO JARA? PUMPKY

Pumpky skutečně vedou! Chcete-li si pořídit alespoň jeden hit letošního jara, sáhněte právě po nich. A nejlépe uděláte, vyberete-li si pumpky širokého střihu. Letí však také ty přiléhavé. Kontrast volnosti a přiléhavosti má ve znaku většina kolekcí pro letošní jaro a léto, takže se nebojte a kombinujte, kombinujte a kombinujte!

 

 

EXPERIMENTUJTE V LÍČENÍ

Když se rozhodnete pro střídmé oblečení tlumených barev, ale přesto byste ráda něco výrazného, vsaďte na zářivé líčení. Jarní barvičkování v přírodě se může směle odrazit třeba na vašich víčkách, vlasy se mohou zalesknout zlatavými paprsky probouzejícího se slunce, rtům je dovoleno vzít na sebe podobu lesknoucí se ranní rosy… Jaro je zkrátka kouzelník!

 

 

 

Zdroj: Neckermann

 

Alena Rašková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
ja souhlasim
Obrázek uživatelky
profil
...se mi teda nelíbí...
Obrázek uživatelky
profil
to je móda
Obrázek uživatelky
profil
jsou fotky ke článku špatně vložené, nebo je chyba v mém počítači? místo fotek je červený křížek...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles