Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jaro v barvách Café au Lait

28. 02. 2012 | Trendy
Jedním z největších módních trendů pro sezonu jaro – léto 2012 budou nejen šaty, ale i boty v hedvábně krémových barvách. Nostalgickou náladu navozující pastelové tóny a různě syté odstíny mléčné kávy doplní retro nádech s mašlemi a květy, preppy styl a vyplétání či perforace. Na výsluní zůstávají i módní prvky jako obrovské platformy často doplněné klínky, několikanásobné pásky a přezky. Chybět nebudou ani vzory, jak jinak než plné veselých jarních kvítků.

Delikátní potěšení De La Créme


Jarní paleta, která může mnohým připomínat Café Latté, zahrnuje také pleťové tóny, nebo barvu čajových růží a odstíny starorůžové. Nechybí ani lehce zmatnělá pastelová modrá či šedá a většina střevíců je k dostání i v klasické černé verzi. Hlavním motivem nastupující sezony by měla být rozverná nevinnost a prvky s ní tradičně spojované jako květiny a mašle.

Lodičky jarní kolekceBoty často připomínají i krajku, jejíž iluzi vytváří pravidelná dírková perforace. V kontrastu s decentně roztomilým laděním jsou ale všechny lodičky velice smyslné, protože jim nechybí odvěká ženská zbraň – vysokánský podpatek. Chůzi na vysoké noze naštěstí ulehčí výrazné platformy, které jsou nepřehlédnutelným trendem této sezony. Balanc pomohou udržet i klínky.

Stálice a evergreeny


Květy jsou po smutné zimě už zcela tradiční způsob vítání jara, letos ovšem rozvinou svá poupátka i boty a také kabelky. Jedním z letních trendů bude i vzorování, které bude na oslavu nástupu nového ročního období samozřejmě květinové. Kvítkové vzory vás letos potěší dokonce i při nazouvání, protože některá obuv jimi bude vyzdobena také zevnitř. Aktuální zůstávají i boty s pásky přes nárt nebo obtočenými kolem kotníku. Na páscích se také budou stále objevovat už v zimě oblíbené přezky.

Zdroj, foto: CCC BOTY CZECH


Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jaro v barvách Café au Lait:

Jaro v barvách Café au Lait
Jaro v barvách Café au Lait
Jaro v barvách Café au Lait
Jaro v barvách Café au Lait
Jaro v barvách Café au Lait
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
hezké boty, ale můžu jen tiše závidět, nemůžu nosit podpatky, mám haluxy a propadlé klenby, prý z podpatků za mladaSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
krásnýýýýýýýýýýýýýýýýýýý botky SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Moc krásné botičky, ale bohužel nemůžu takové nosit protože jsem si tímto zničila nohy.Líbí se mi moc a ráda bych se vrátila do let kdy jsem je mohla nosit.
Obrázek uživatelky
profil
Krásné botičky Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
tyhle barvicky mam radaSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles