Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Je váš šatník připraven na letní sezonu?

5. 05. 2017 | Trendy
Přestože se to poslední dobou nezdá, dá se říci, že můžeme teplé a slunečné počasí netrpělivě očekávat. S tím se pojí i obměna šatníku. Kde se dají levně pořídit kvalitní kousky?

Kam se starým a nenošeným oblečením?


Abyste na nový šatník měli dostatek prostoru, je nejprve potřeba zbavit se starého a nenošeného oblečení. Máte-li ve skříni kousky, o kterých pořád doufáte, že se do nich jednou vejdete, je možná na čase se jich zbavit. Stejně tak naložte s oblečením, které jste na sobě neměli delší dobu než tři měsíce. Nenošené šatstvo můžete věnovat na charitativní účely či se jej můžete pokusit dále prodat. Slouží k tomu nejrůznější internetové portály nebo jej můžete prodat na váhu v místním second handu. Opravdu opotřebené kousky možná ještě užijete v domácnosti jako oblečení na doma nebo z nich můžete udělat například pelíšek pro domácí zvířata. Textil lze zároveň i recyklovat, a to pomocí kontejnerů na textil. Z toho poté vznikají nejrůznější přikrývky, podložky, utěrky a další užitkové zboží.

Které kousky by v letním šatníku neměly chybět?


V létě je obecně vhodné nosit světlejší barvy. Pořiďte tedy několik triček či tílek v barvách, jako je bílá, béžová, světle šedá či žlutá. Dají se kombinovat prakticky se vším a v létě je unosíte. Mezi nejlepší letní materiály patří bavlna, len, konopí a bambus. Bavlnu zároveň nakupuje až 92 % nakupujících, ostatní materiály dosahují i přes jejich kvality podstatně nižších preferencí. Textil z bambusu a konopí oceňují spíše alergici. Co se spodního ošacení týče, zcela jistě využijete šortky či plátěné a bavlněné kalhoty a dámy poté neprohloupí koupí několik sukní či šatů. Nezapomínejte ani na lehké propínací svetry pro letní večery. Taktéž je potřeba vyměnit i obuv. Uschovejte tedy jarní polobotky a místo toho vybavte botník sandály a prodyšnými teniskami. Do letní obuvi doporučujeme investovat a nešetřit na ní, a to zejména u dětí a dorostu.

Kde lze letní oblečení pořídit nejvýhodněji


Konkrétně na jaře často probíhají v obchodních centrech nejrůznější slevové akce lákající na akce typu 1+1 zdarma. Lépe tedy uděláte, vyrazíte-li na nákupy s kamarádem či kamarádkou. Zároveň doporučujeme navštívit outletová centra, kde probíhají doprodeje loňských kolekcí. Nově také můžeme pozorovat narůstající trend second handů, které mnohdy nabízí jedinečné a designové kousky. Konkrétně na koupi letního oblečení ovšem doporučujeme nešetřit. Kvalita mezi oblečením ze syntetických materiálů a materiálů přírodních je totiž znát. Pokud tedy nechcete utratit majlant, nejlepší je nákup letního zboží vždy po sezoně na příští rok. Tehdy jsou slevy největší. Je však nutné plánovat dopředu a takové nakupování si žádá přece jen více prostoru v šatníku.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Pokud mám aspoň trochu hezké zbytky oblečení, tak je taky dávám na charitu. Aspoň mám vždycky důvod se něčeho zbavit a koupit si třeba krásné letní šaty- třeba teď jsem si jedny zamilovala odsud: https://www.amodio.cz/kategorie-produktu/damske-saty/letni-saty/ nebo jiný kousek oblečení.
Obrázek uživatelky
profil

Oblečení,které už nenosím dávám do sběrných kontejnerů.
Obrázek uživatelky
profil
Staré věci dávám na charitu a každou sezónu jsi pořídím do šatníku nějakou tu novou věcSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
každý rok taky koupím něco letního...
většinu oblečení dávám na charitu..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Každý rok obnovuji šatník, pár starších kousků si nechám, něco prodám a větší část pak dávám na charitu.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles