Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kůže je tajná zbraň neosexuálů

15. 05. 2009 | Trendy
Éra, které dominovali metrosexuálové a machové, už definitivně skončila. Teď je tu nový typ muže 21. století – neosexuál. Vědci ve Francii, v Kolumbii a v Argentině poukazují na fakt, že ženy dnes chtějí mnohem víc a touží po muži, který v sobě spojuje tradici a moderní hodnoty. Takový muž je daleko blíže k vysněnému ideálu dnešních žen.

Neosexuální muž má vše, co ostatním schází: je mužný, ale citlivý, chytrý, drží se tradic, aniž by byl staromódní, je otevřený, ale ne příliš extrovertní – jednoduše ztělesňuje sen každé ženy!   Pro neosexuálního muže je typická přirozenost, upřednostňuje proto přírodní vůně a materiály. Rád se například obléká do kožených oděvů a nosí kožené doplňky. Po celá staletí oblíbená kůže a její neodolatelné přirozené aroma mu navíc zajišťují nebývalý zájem žen.

Vůně kůže je natolik přitažlivá, že jsou za ní lidé ochotní zaplatit téměř cokoliv. Statistiky dokazují, že lidé radši kupují kožené produkty, i když jsou podstatně dražší než ty z umělé kůže. Specifická a příjemná vůně kůže je spojována s kvalitou a elegancí. Například kožený nábytek nebo kožené sedačky v autě mnoho vypovídají o svém majiteli a demonstrují jeho dobré postavení ve společnosti a vysoké životní nároky. Kůže je pochopitelně přitažlivá nejen pro muže, ale také pro ženy. Získává si je svou přirozeností, elegancí, originalitou a v neposlední řadě svou specifickou svůdnou vůní.

Kůže patří k základním přírodním materiálům, byla prvním oděvem lidí a ještě dnes je velice oblíbená.  Vnímání kůže se ovšem v průběhu věků proměnilo. Dnes už to není jen praktický a snadno dosažitelný materiál, který dobře zahřeje, jako tomu bylo v pravěku. Dnes je kůže považována především za kvalitní, ušlechtilou surovinu, která je nyní navíc i velice trendy. Snad proto, že jsme v naší moderní době obklopeni uměle vyrobenými materiály, oceňujeme i to, že kůže je přírodní surovina a máme dobrý pocit, když si koupíme produkt z pravé specificky vonící kůže.

FOTO: North Foto

DanielkaZ
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
asi jsem divná,ale já kůži ráda nemám.
Obrázek uživatelky
profil
také sú nové trendy?
Obrázek uživatelky
profil
mne koža tiež vonia
Obrázek uživatelky
profil
no je fakt, že když projde muž oblečený v kůži, nedá mi to a otočím se za ním...teda spíš za vůní kůže..
Obrázek uživatelky
profil
no je to a není pravda,že by byl muž přitažlivý jenom,když je v kůži?
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles