Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Letošní podzim bude pořádně divoký. Jaká kosmetika vám nesmí chybět?

2. 09. 2016 | Trendy
-Komerční sdělení-

Podzimní makeup trendy jsou vše jen ne nenápadné. Léto 2016 bylo předzvěstí sytých a odvážných barev, pro letošní podzim tomu nebude jinak. Na které barvy dekorativní kosmetiky byste se měla zaměřit? Jaké kosmetické produkty vám rozhodně nesmí chybět? Vybrali jsme pro vás nejúžasnější dekorativní kosmetiku, se kterou snadno docílíte sexy pohledu.

Milovnice kouřového očního líčení zajásají


Prozářené odstíny léta dostávají s přicházející sezónou nový a výrazně sexy nádech. Prim budou opět hrát tradiční zemité tóny – hnědá a béžová, které doplní zlatá, výrazná červená (a to nejen na rtech) a tmavě vínová. Pokud ale toužíte být opravdu cool, neměl by vám chybět kobaltově modrý oční stín či modré oční linky.

podzimní trendy v líčení












Nude rtěnky zastrčte hodně hluboko do šuplíku a pořiďte si zářivě rudou či temně švestkovou rtěnku. Dávno jsou pryč doby, kdy se výrazná rtěnka nosila jen na společenské události. Nebojte se tmavý odstín rtěnky použít i pro běžný denní makeup.

Nejkrásnější dekorativní kosmetika pro ultra sexy pohled


podzimní trendy v líčeníPodzimní sezóna přináší nový pohled na klasické líčení – nebudou chybět nové textury ani barevné kombinace, které si okamžitě zamilujete. K nejvíce sexy trendům budou patřit červené oční stíny, které vypadají neotřele a snadno si na nich vypěstujete závislost. Rudé odstíny vždy kombinujte s béžovými či hnědými tóny. Svůj uhrančivý pohled ještě více podtrhnete s žhavým trendem – efektem pavoučích řas od Maybelline. Speciálně navržený kartáček řasy ihned obalí barvou a dodá jim extrémní objem a jedinečný tvar.

Skvělá zpráva pro milovnice americké značky theBalm - legendárních retro líčidel si můžete užívat ještě více. Podzim se neobejde bez paletky 12 očních stínů TheBalm Nude Tude. Hedvábnou texturu a syté barvy si zamilujete.

Nehty jako zrcadlodekorativní kosmetika - nehty jako zrcadlo


Blogerky z celého světa předvádějí na Instagramu nový beauty trend v úpravě nehtů – nehty hladké a lesklé jako zrcadlo. Nejsnadněji dosáhnete tohoto efektu s nálepkami se zrcadlovým efektem, vystačíte si ale i metalickým lakem na nehty, který naneste ve dvou vrstvách a zafixujte extra lesklým nadlakem.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Pěkné Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Pěkné Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
je zde nejake zapomenute štistko ?????
Obrázek uživatelky
profil
05. 11. 2016 21:26 Sebrán "Hromada zlaťáků" za 10 bodů
05. 11. 2016 21:18 Sebrán "Štístko" za 30 bodů
05. 11. 2016 21:15 Sebrán "Štístko" za 30 bodů
05. 11. 2016 21:11 Sebrán "Štístko" za 30 bodů
05. 11. 2016 21:08 Sebrán "Štístko" za 30 bodů
05. 11. 2016 21:03 Sebrán "Štístko" za 30 bodů
05. 11. 2016 20:59 Sebrán "Diamanty" za 25 bodů

i tak dobré

SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
už se těším na další sběry,doufám,že budouSmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles