Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Módní chyby, kterým se raději vyvarujte

7. 10. 2015 | Trendy
Mnoho žen miluje módu a hledání nových stylových trendů, ale často, i když máme ty nejmodernější šaty, šperky nebo boty, můžeme udělat velké chyby při vzájemném kombinování materiálů, stylu, barev nebo doplňků. Přinášíme vám ty nejčastější.

Barevné módní přešlapy

Milujete barvy, ale bojíte se, abyste nevypadala s kombinací barev jako papoušek? Vylaďte se pouze do dvou barev. Mnoho žen se často obleče třeba i do pěti výrazných barev a výsledek je pak velmi chaotický. Nestárnoucí klasika je černá a bílá, které se hodí nejen k sobě, ale i k ostatním barvám. Krásně k sobě ladí také černá a růžová. Pokud jste zastánkyní, že černá se hodí ke všemu, tak si dejte pozor na kombinaci s hnědou, se kterou černá nevypadá příliš dobře. Máte-li ráda hnědou, spíše ji kombinujte se zlatou nebo zelenou.

Černá zeštíhlí

Všichni víme, že černá opticky zužuje, pokud se ale do ní oblečete od hlavy až k patě, budete vypadat spíše jako černá vdova, která maskuje svá kila, než jako štíhlá módní ikona. Důležité je umět barvy chytře kombinovat. Černá nebo tmavá nejlépe zeštíhluje, pokud je v kontrastu se světlou barvou. Světlejší si oblečte spíše na horní část těla a dolní, problematičtější partie, “zahalte“ do černé barvy. Zkuste také kombinaci hnědé a růžové. Vyhnout byste se měly také výrazným vzorům, které přidají nějaké to kilo navíc.

Módní chyby, kterým se raději vyvarujtePadělky kabelek slavných značek

Mít drahou kabelku od světových návrhářů je jistě pro někoho značka prestiže, bohužel ale především české ženy si oblíbily kupovat kabelky falešné, které pak nosí ke všem outfitům. To je ale velký módní nešvar. U kabelky je více než renomé značky důležitý materiál a kvalita zpracování. A toho se u „fejkových“ kusů rozhodně nedočkáte. Pokud nemáte peníze na pravou kabelku od Diora nebo Louis Vuittona, je vždy rozhodně lepší kvalitní kožená kabelka od méně renomované značky, která vám, na rozdíl od té nepravé, vydrží déle.

Stejná barva bot a kabelek již není „in“

Mnoho žen si stále myslí, že nejlepší je ladit doplňky v podobě kabelky a bot do stejné barvy. Výsledek pak bohužel není příliš moderní, ale spíše usedlý. Nejlepší je vyladit do stejné barvy například náramek s barevným motivem, který je na tričku nebo halence. Boty slaďte třeba se sakem. Dobré je také ladit kontrastně. Ne tedy černá a černá, ale například černá s oranžovou nebo růžovou vypadá skvěle.

Zdroj, foto: Vivantis


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Módní chyby, kterým se raději vyvarujte:

Módní chyby, kterým se raději vyvarujte
Módní chyby, kterým se raději vyvarujte
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Misto cerne a ruzove mam rada bilou a ruzovou kombinaci. Je to takove jemnejsi. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
A nebo -- kterým se raději vyhněte
Obrázek uživatelky
profil
Nemá být v nadpisu "kterých"? Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
člověk se pořád učí
Obrázek uživatelky
profil
zajímavé...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles