Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Módní obuv Podzim / Zima 2010/2011

14. 09. 2010 | Trendy

Snová móda: Jemné materiály, lichotivé siluety a vrstvení lehkých látek – to jsou trendy nadcházejícího podzimu a zimy. Móda bude pohodlná a příjemná, i když střihy zůstávají úzké. Stále budou trendy dlouhé topy, vesty, úzké kalhoty a krátké sukně, přírodní materiály jako kožešina, kůže, pletenina, vlna.


Ze zdobných prvků bude k vidění řasení, ale objevují se i další nápadité detaily, které modelům dodávají na výstřednosti. A třešinka na dortu? Samozřejmě vhodná obuv. Jaká módní obuv nás tedy čeká v nadcházející sezoně?


Kozačky


kozackyKozačky – ani letos se bez nich neobejdeme! Hodí se k legínám, šatům i k úzkým kalhotám. O tom, jak neocenitelné jsou v prvních plískanicích a chladných dnech, ani nemluvě! Jaká bude nakonec tato zima, zatím nikdo neví, kozačky ale budou připraveny na každé počasí. O naše pohodlí a teplo se postará obuv s kožešinovými vložkami, nebo dokonce módní termo-obuv. Svrchní materiály a tvary zase zahřejí u srdce!


Nosit se budou měkoučké velury, nubuk a useň v kombinaci s hrubší podešví. Barevná škála jde od kamenných tónů přes odstíny dřeva až po přírodní tóny hnědé. Sami budete překvapeni, kolik odstínů může mít královna letošní zimy – šedá!


Kotníky a kolena


Vedle kozaček klasické výšky se budou nosit dva opačné extrémykozačky nad kolena a kozačky ve výšce ke kotníkům. Ty první jsou obvykle sexy, uzounké, na vysokém a tenkém podpatku, z barev dominuje černá. Další možností jsou extrémně vysoké kozačky v mušketýrském stylu – neobepínají lýtko a mají nižší podpatek.


Nejčastěji se budou prodávat ve všech odstínech šedé – od kamenné až po holubí, z materiálů je v popředí velur. Oproti tomu nižší kotníčková obuv je koketní vyššími úzkými podpatky a krátkými zakulacenými špičkami. Kdo chce ukázat, že sleduje trendy, mít pevný krok a razantní nástup do každé společnosti, ten si je letos nesmí nechat ujít!


Detaily a doplňky


Letošní poměrně střízlivá móda nefandí blýskavým aplikacím, barevným experimentům ani ozdobám, přesto nesmíme na rafinované prvky úplně zapomínat. Důraz je kladen na detail! Obuv zdobí především řasení, přezky, šněrování a zipy. Nezapomeňme ani na nýty, které jsou stále trendy, a letos si jich můžeme dovolit zase o pár víc!


Lodičky & spol.


kozackyPřestože na podzim volíme spíše vyšší a teplejší obuv, neznamená to, že lodičky a baleríny zmizí ze scény úplně! Kdo se jich nechce vzdát a zároveň se drží trendů, ten si vybere modely s manžetou okolo kotníku – a to jak u balerín, tak u lodiček. Lodičky jsou buď na klínku, nebo na vyšší podešvi a k dostání budou v různých barvách – jako modrá, šeříková, petrolejová a fuchsiová.


Pánská obuv


Také v módě pánské obuvi podzimu a zimy 2010/2011 hraje důležitou roli výška ke kotníkům. Z barev se prosazuje šedá a odstíny hnědé, stylově se pánská obuv kloní k rustikálnosti, z materiálů se objevuje kožešina a podešve ze surové gumy. Taková je pánská ležérní obuv pro volný čas! Na poli elegance zůstávají ve hře užší tvary, z barev oblíbená černá a dále koňaková. Výrazně se prosazují retro tenisky ke kotníkům.


Mini-móda


Móda pro malé slečny se čím dál tím více podobá modelům pro dospělé, není se tedy čemu divit, že i na mladé dámy tak čekají rozličné kozačky s kožešinovými prvky. Z barev zůstává na předních příčkách oblíbená lila. Aby se dětská obuv odlišovala od té pro dospělé, je obvykle zdobena hravými vzory, ozdobami a výšivkami.


Malí chlapci ocení robustnější obuv v teniskovém stylu, na zimu je vhodná ve výšce ke kotníkům. Kontrastní švy a potisky dodají modelům šmrnc! Samozřejmostí je také zateplení a použití termo-technologií. Barevně se obuv pohybuje mezi modrou, šedou a khaki.


Kabelky


Ležérní oblečení, k tomu vhodná obuv… Chybí už jen kabelka! Stylově by se měla hodit k vybranému modelu. Proto je na výběr nepřeberné množství tvarů a velikostí, zvolit můžete dle potřeby a přání! Velkým hitem jsou objemné kabelky ve tvaru vaku, k vidění jsou nejčastěji v šedých odstínech. Obecně se nosí měkké, jemné materiály, vzory tón v tónu a zdobné květinové aplikace, mašličky a střapce.


Zdroj: Deichmann.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Módní obuv Podzim / Zima 2010/2011:

Módní obuv Podzim / Zima 2010/2011
Módní obuv Podzim / Zima 2010/2011
Módní obuv Podzim / Zima 2010/2011
Módní obuv Podzim / Zima 2010/2011
Módní obuv Podzim / Zima 2010/2011
Módní obuv Podzim / Zima 2010/2011
Módní obuv Podzim / Zima 2010/2011
Módní obuv Podzim / Zima 2010/2011
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
taky je miluju chtěla bych obrovskou skřín a kochat se a kochat tou nádherou....není to už uchylkaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
miluju botičkySmajlík
Obrázek uživatelky
profil
takový podpatek do práce to bych tam ani nedošlaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Botky pěkné, ale už vidím, jak v tom někdo jde po náledíSmajlík)
Obrázek uživatelky
profil
dnes som išla nakupovať a ťažko je vybrať
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles