Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Módní Scrable - trendy letošního podzimu

18. 10. 2009 | Trendy

Móda je hra, je jako scrable, vše musí do sebe bezvadně zapadat a ladit. Čím víc jí propadnete, tím jste lepší a lepší. Samozřejmě k úspěchu patří také omyly, které vás v této hře posouvají dál a dál.

Nebojte se si hrát a zkoušet nové věci. Nemusíte být ani módní guru, či nakupovat přesně podle módních trendů. Stačí se pouze jimi inspirovat a vzít si z nich to nejlepší. Poté už stačí jen použít svou fantazii, vtip a v módním scrablu budete absolutní jedničky, které udávají směr.


Inspirace od módních guru:


Jestliže milujete originalitu a nevšednost protknutou duchem rocku 80 let okořeněnou gotickým stylem, pak jste ve správné době na správném místě. Hlavním rysem 80. let modabyla bojovnost a zároveň módní extravagance a barevnost, to vše se promítlo do módy letošního podzimu.

Nemůžou tedy chybět vyztužená ramena, kožené bundy s různými cvočky a zipy, doplněné o úzké džíny či lesklé legíny se zvýrazněnými širokými pásky.

Barev si i letos užijeme naplno! Dominovat budou purpurové, zelené i modré odstíny, které doplňují tóny šedé, béžové, vínové a černé. Vzory podle módních tvůrců budou pestré. Můžeme kombinovat z loňských sezón neslučitelné věci například letní šaty, topy a sukně s tvídovými saky a podzimními kabáty, vše je dovoleno a výsledek? Perfektní!


Zdroj: OD Kotva.cz


Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
mne taká fialová k tcvári vobec nejde
Obrázek uživatelky
profil
jsme dostali loni pod stromecek a radujeme se z ni po cely rok nejmene 2x v tydnu....bezvadna hra a co se u ni i nasmejemeSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Je to super inspirace.
Obrázek uživatelky
profil
.......asi me to dost ovlivni...
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles