Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Módní trendy podzim 2014

18. 08. 2014 | Trendy
Venku máme stále tropické teploty a náš šatník je plný letních šatiček, ale již teď bychom měly přemýšlet, jak bude náš šatník vypadat nadcházející sezónu podzim/zima 2014. Módní trendy se předhánějí v originálnosti, kombinování nekombinovatelného, uhlazeném i divokém vrstvení a neotřelým pohledem na známou klasiku. V doplňcích jsou to zejména kabelky, které vystupují. Lehkost a nenucenost ležérně ohnutých kožených kabelek do ruky a vtipné batůžky ukazují na návrat nedbalé elegance.

Zase ta 60. léta


Nebyla by to úplná kolekce, kdyby se neobjevil nový pohled na staré téma. Tento podzim vede inspirace 60. léty. Dominují mini sukně, kozačky ke kolenům i do půlky lýtek. Kabáty s velkými přezkami vystřídal "županovitý" střih s nedbale uvázaným páskem. Co se obuvi týče, trendem číslo jedna stále zůstávají chelsea boots neboli u nás známá "perka." Ty se hodí kombinovat s klasickými džínsy nebo úzkými manšestrovými kalhotami.

Módní trendy podzim 2014Zapleteno


Trend číslo dvě je pletáž. Jemné, imitující látku i nadýchané materiály, jakoby z vaty, již zdaleka nejsou vyhrazeny pouze horní části oděvů. Tento podzim bude pletené všechno -od legín po kalhoty, šaty i sukně. Svetry uvidíme ve všech délkách, zejména pak v oversize střihu. Svetry až ke kolenům nejsou výjimkou. Klasiku do nového pojetí přinášejí norské vzory. Nepřehlédnutelným "must have" pro tuto sezónu jsou extrémní roláky, ve kterých se vám doslova ztratí hlava.


Konec jednoduchosti


Minimalismu už bylo dost! Tuto sezónu vrstvíme. Pro zimní období se zdá být tento trend velice praktický, zapomeňte však na nudné, spíše nenápadné a okolí skryté části oděvů, uhlazeně navrstvené na sebe. V tomto trendu vede inspirace nelehkým životem na rozlehlých pláních, ať už na divokém západě nebo mongolských stepích. Typické jsou například klobouky s širokou klopou, vesty, třásně a vysoké boty, zahalené to temných barev a černé, nebo pestré vrstvení dle mongolského folklóru.

Podzime, ukaž barvu


Barevné trendy se nesou v duchu bláznivých a svěžích kombinací. Fuchsiově růžová se zelenou, vínová s modrou, khaki s fialovou a další neočekávaná spojení přináší tento podzim. Stejně tak vibrují barvami potisky a vzory. Elektrické potisky, abstraktní a geometrické vzory, nápisy a inspirace popkulturou se přenášejí i na kabelky a psaníčka. Nápisy a silná hesla na kabelkách všech velikostí kontrastují s nápaditými detaily jemných výšivek a plastických aplikací.

Zdroj, foto: Gate, CCC

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
pěkný výběrSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles