Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Módní trendy pro muže a děti

6. 06. 2009 | Trendy

Muži v elegantně

neformálním stylu

Módní trendy v mužské obuvi sezóny Jaro / Léto 2009 kombinují sportovní jednoduchost s ležérní elegancí. Moderní muž nosí trendy plátěnky, proto nesmí tato oblíbená nízká obuv s tenkou podešví v šatníku chybět. K džínům se nosí sportovní nízké modely s potiskem a záplatami. Trendy je také kotníčková obuv s ozdobami a výraznými švy. V létě jsou praktické lehké trepky ve světlých tónech nebo otevřené pantofle. Originalitu dodají tenké tkaničky se zkrouceným nebo obnošeným vzhledem.

Hravé květinové pro dívky,

sportovní pro chlapce

Pestré květiny, zralé jahody a okvětní lístky se řadí k nejoblíbenějším motivům pro holčičí obuv, která hýří růžovou, červenou a světlými pastelovými tóny. Platí to pro nízké plátěné boty, sandály a lehké baleríny. Pro chlapce jsou zas hitem nízké plátěné boty a robustní vepředu uzavřené sandály, v nichž se dá také řádit a sportovat. Všichni ocení pohodlné suché zipy. Vedle hnědé a béžové milují kluci modrou, zelenou nebo také červenou.

Taška je módní a praktický průvodce

Módní trendy pro muže a dětiStejně různorodé jako módní obuv v sezóně Jaro / Léto 2009 budou i tašky. Letní plátěné modely jsou tu pro všechny, kteří se procházejí po městě, ale i pro ty, co dávají přednost koupání a opalování.  Menší tašky se hodí do města, velké na pláž. Zaujmou jednoduché a čisté tvary v přírodních barvách nebo extravagantní s pestrým potiskem. Celkový vzhled rozzáříte taškami výrazných letních barev od žluté přes okrovou a červenou až po tyrkysovou a fialovou. Elegantní outfit podtrhnou tašky se vzorem hadí kůže nebo se záplatovaným vzhledem. Tóny béžové a hnědé stejně jako barva koňaku zůstávají v oblibě. K trendy ozdobám patří přezky a třásně.

Zdroj: Deichmann

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
tie biele sú pekné
Obrázek uživatelky
profil
vuhled...snad i pohodlne
Obrázek uživatelky
profil
pro nožky jen to nejlepší
Obrázek uživatelky
profil
nám mají sloužit celý život,proto o ně péče už od malička je důležitá
Obrázek uživatelky
profil
hlanně obuv je samozřejmě důležitá pro nás v létě všechny bez rozdílu!!!!!!!!!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles