Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Obujte se do jara!

27. 03. 2009 | Trendy

Lehké jako svěží vánek, měkoučké jako peřinky mechu, barevné jako rozkvetlé jaro, něžné jako letní západ slunce... Přesně takové jsou botičky, které se stanou hitem letošního jara a léta!

Je jen a jen na vás, pro  jaké se letos rozhodnete. Chytrá žena vám prozradí, co bude top hitem letošního jara a léta:

Něžná baletka

Jste vysoká anebo vám prostě nedělají dobře podpatky? Pak si vás jistě získají botičky zvané balerínky, ve kterých se budete cítit lehce a váš krok bude jemný stejně tak jako kroky baletek. Módními barvičkami pro tuto obuv jsou všechny odstíny hnědé, zlatá a fialová. Balerínky se bezvadně hodí na procházky městem a nemusíte se bát vzít si je k šatům stejně dobře jako ke sportovnímu outfitu – na pultech obchodů je jich nepřeberné množství a sluší každé noze!

Co bude letos frčet? Plujte v lodičkách

Lodičky byly, jsou a budou vždy záležitostí elegance a luxusu. Avšak doby, kdy si je dámy brávaly pouze ke společenským šatům, jsou dávno pryč. Máte-li ráda ležérní eleganci, neváhejte a zkuste stále aktuální módní hit: bavlněné sáčko v zemitých barvách, džíny (rovného střihu či mírně do zvonu) a k nim hnědé nebo černé matné lodičky... Díky podpatkům zpomalíte chůzi, vaše kroky budou kratší a pohyby ladnější. Žena v lodičkách navíc vzbuzuje u mužů respekt, takže pokud vás v práci čeká důležitá schůze, rozhodněte se jednoznačně právě pro ně!

Lakované jarobotičky do města i na venkov

Lakované polobotky letos frčí stejně tak jako lakované kabelky. Ovšem pozor – u tohoto typu bot musíte více než kdy jindy dbát na to, co k nim obléknout! Jestliže sladíte lakované polobotky s lakovanou kabelkou, zapomeňte na výstřední doplňky jako bižuterii, síťované punčochy či silonky se vzorem a přehnat byste to neměla ani s líčením! Působí to potom lacině. Volte raději neutrální oblečení v hnědé, černé či krémové barvě, k němu si můžete výrazné botičky dovolit. Dají vašemu módnímu dílu šmrnc!

Nepřehlédnutelné platformy

Chcete-li na sebe upoutat pozornost nebo vyrazit s kamarádkou na kávu, obujte si plátěné platformy. Tyto botky dodají vaší chůzi ladnost a vašim nohám sexy křivky. Nejlépe se hodí k nenápadnému ležérnímu oblečení. Zkuste třeba plátěné kalhoty nebo šatičky z přírodních materiálů!

Buďte detailistka!

Nadcházejícím dvěma sezónám vévodí detaily... Něžné romantické kvítečky, popartové vzory, mašličky, kovové cvočky...  Je toho mnoho, co může vaše botičky ozdobit, stačí si pouze vybrat. Mezi hitové barvičky jara a léta patří zářivá červená, pastelově zelená, žlutá, bílá a také bronzová a zlatá.

Přichází jaro... tak se do toho pořádně obujme! je libo moderní platformy?

balerínky

 

 

 

 

 

 


Foto zdroj: Asylum

Alena Rašková
ChytráŽena.cz

 



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
hmmmmmmmmmmmmmmmmmm ty první jsouSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
tak teraz iba ak do zimy
Obrázek uživatelky
profil
Krásné....na botičkách tak trochu ulítávám..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
PARÁDA !!!
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíkboty jsou me trapení,vždy když si koupím nové,nevydrží mi dyl jak 4měsíce,podražka nevydrží í když jsou velice kvalitní pripadam si jako kdybych neuměla chodit,ale dost toho nachodím deně 2-3km a to nejsem poštačka.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles