Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Oslava ženského pasu

15. 01. 2010 | Trendy

Na naše zdraví působí mnoho různých okolních vlivů. Jedním z nich je také móda, která v současnosti bez našeho přičinění rozhoduje o tom, co a jak si oblékáme. Samozřejmě, záleží i na nás, jakým způsobem se snažíme proprašovat svůj osobní styl do psychického vymývání mozků, jedno je však jisté, ve velké míře nás ovlivňuje vůle diktátorů módy. V široké paletě barev se čas od času objevují nové oblíbené barvy, které ve velké míře určují nabídku obchodů.


Víte, že barva oblečení, které nosíme, působí na naše každodenní nálady?


Červená například vzbuzuje touhu po činech, vzrušení, dobývaní a odvaze. Jestli potřebuješ nápaditost, dynamizmus, zvyšování výkonnosti anebo toužíš po srdečnosti, červená barva Ti pomůže.

bederni-pasZelená barva vyzařuje svěžest a zároveň také klid. Vzbuzuje harmonii a vytváří soulad mezi tělem a duší, snižuje podrážděnost, únavu, uvolňuje, poskytuje odpočinek a regeneraci.

Oranžová napomáhá šíření pozitivních energií. Vyzařuje otevřenost, radost a štěstí.

Modrá snižuje stres, krevní tlak, zlepšuje komunikační dovednosti, vyzařuje svěžest a důvěru.


Ve skutečnosti každá barva něco znamená. Vaše nálada ráno při vstávaní, ovlivňuje výběr oblečení v ten daný den. Pokud například vstanete „levou nohou“, je jisté, že budete upřednostňovat barvy tmavé. Využitím správných barevných doplňků si však vědomě dokážeme navodit vnitřní rovnováhu.


Ale vraťme se k módě.


Například bederní kalhoty, které představují jeden ze základních prvků našeho šatníku. Většina z nás určitě vlastní jeden - dva kusy, a některé si ani nedovedeme představit, že bychom si měly obléci kalhoty jiného střihu. Názory lidí se často rozcházejí v souvislosti s tím, jaké následky může mít, pokud máme v chladném počasí odhalený pas.


Z vědeckých studií vyplývá, že prochladnutí je v první řadě bakteriálního původu, bakterie jsou přítomné v organizmu každého jedince, ale problémy způsobují až tehdy, kdy nám – lidsky řečeno – ochladne tělo. V důsledku toho se snižuje obranyschopnost organizmu, bakterie se rozmnoží a stanou se choroboplodnými.


V současnosti je stále více jedinců, kteří hledají na tento problém řešení, až když už je pozdě: když si nedáme pozor, prochladnutí se může stát neustále se vracejícím hostem našeho organismu. Většinou vždy zůstává odhalená ta část těla, která je pro nás ženy jednou z nejcitlivějších. Abychom tomu zabránily, agresívně natahujeme na odhalený pas triko anebo si uvazujeme na pas svetr dokonce i šálu (ženská vynalézavost nemá hranice). Do této chvíle!


Pro ty z Vás, kteří rádi zkouší nové věci a jsou si vědomí odpovědnosti za svoje zdraví, máme dobrou zprávu: existuje bederní „ohřívač pasu“, který vyřeší problémy s odhaleným pasem. Navíc je velmi pohodlný a příjemný na nošení (95% bavlna) v různých oblastech Vašeho života – při práci venku, v kanceláři, při sezení ve škole, sportování anebo při aktivitách ve volném čase. Vhodné i pro těhotné budoucí maminky.


V průběhu minulého roku, v čím dál více zemích světa, vyslovili důvěru tomuto doplňkovému řešení, které eliminuje módní nedostatky. V první řadě, protože hraje důležitou úlohu při ochraně zdraví a zároveň je také moderním módním doplňkem. Díky 6 velikostem a neustále se rozšiřující škále barev si může každý vybrat jemu nejvíc vyhovující produkt.


Zdroj: ProfiTrade.sk


Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
najlepší ohrievač pasu je zo zajačej kožušiny
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles