Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Podzim - doba šperků

2. 11. 2009 | Trendy

Podzim a zima je ideální období právě pro tuto černo-stříbrnou barevnou kombinaci. Naše těla už nejsou tak opálená a stříbrný šperk s černým zdobením je mnohem výraznější a také víc sluší. Především na světlejších typech vypadají kontrastní černo-stříbrné šperky opravdu dobře.


Men in black - na podzim jsou černá a stříbrná stále in

Men in black je myšleno samozřejmě trochu s nadsázkou, ale pravdou je že muži v černém resp. černo-stříbrné šperky jsou v módě už delší dobu a jejich obliba stále neklesá. Naopak, právě velká záliba v cenově dostupných ocelových špercích, rozšířila i nabídku zajímavých prstenů a náramků s černým zdobením. Kovová a černá barva totiž k sobě úžasně pasuje.


ocelova-kytickaČerná a stříbrná se hodí ke všemu a jsou stále in

Černá i stříbrná barva jsou barvy neutrální, proto se hodí ke všem ostatním barvám. Nemusíte řešit, jaké oblečení si ke šperku vyberete, stačí jen zůstat u svého stylu. Také obě barvy mají tu výhodu, že jsou stále v módě. Nemusíte se tedy bát, že příští rok už zůstane váš šperk ve šperkovnici a už jej nevytáhnete. Minimálně příští podzim bude zase doba, kdy vám bude opět slušet


Muži rádi černou - man in black

Především muži mají černo-stříbrnou kombinaci velmi rádi. Nabídka šperků v těchto barvách je pro ně v současné době pestrá. Vybrat si můžete s elegantních kousků pro všechny příležitosti i z prstenů a náramků pro drsné muže. Záleží na vás, jaký máte styl a na co si troufnete. Hlavní je cítit se dobře. 


Oblíbené šperky v černé

Nejvíce oblíbené jsou velké černé kříže na silnějších řetězech, prsteny zdobené černými vzory a náramky s černými pásky. Také černé hodinky či černé pásky nesmí chybět. Materiálům jednoznačně vévodí ocel, jejíž chladný kovový lesk a temná černá vypadají opravdu skvěle. Navíc cena ocelových šperků je dostupná pro všechny a můžete si dovolit i více kusů, které se dají různě kombinovat či střídat

 

Mějte svůj styl a hlavně šmrnc

V dnešní době se už většina mužů nebojí nosit šperky a ví, že šperk jim ocelovy-privesekpomůže podtrhnout jejich styl a také může dodat šmrnc. I obyčejné bílé či černé tričko a džíny nemusí vypadat fádně, pokud k nim přidáte nějaký stříbrný šperk. Místo nudného oblečení bude mít váš outfit s černo-stříbrným šperkem ten správný glanc. Ženy si určitě všimnou. 

 

Černo-stříbrná kombinace i pro ženy

Letošnímu podzimu tradičně vévodí fialová, černá a stříbrná. Především stříbrné doplňky dokáží temné oblečení i tmavší líčení krásně rozzářit. Představte si temnou fialovou halenku či šaty a k nim černo-stříbrný šperk. Vypadá to elegantně, žensky a sexy. Nemusíte zůstat jen u stříbrných či ocelových šperků, také černé korále se stříbrnými doplňky či různé brože z bižuterie by si měly tento podzim najít ve vašem šatníku místo. 

 

Proč si neudělat radost

Podzimní počasí je na chmury a deprese jak dělané. Proč si tedy nezpravit náladu nějakým hezkým šperkem či včasným dárkem pro svého blízkého. Poradíme vám jeden tip na dárek na Vánoce. Ocelový náramek je ideálním šperkem pro vašeho přítele, manželku či kamarádku. Vybrat si můžete z různých stylů, šířkách i cenových kategoriích. Navíc nemusíte přesně vědět velikost náramku. Většina ocelových náramků se skládá z drobných částí, které lze v kterémkoli klenotnictví či hodinářství ubrat a velikost tak zmenšit na potřebnou délku.


Zdroj: Prsten.cz


Simbelmine
ChytráŽena.cz

 



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Podzim - doba šperků:

Podzim - doba šperků
Podzim - doba šperků
Podzim - doba šperků
Podzim - doba šperků
Podzim - doba šperků
Podzim - doba šperků
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík pekné
Obrázek uživatelky
profil
pekné vzory, aj ja by som také vedela nosiť
Obrázek uživatelky
profil
myslím,že většina žen má ráda šperky
Obrázek uživatelky
profil
je hodně krásných šperků a doplňků jen aby byl dost příležitostí je užít Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
ty jsou velice pěknéSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles