Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pruhovaná manie

9. 02. 2016 | Trendy
Horizontální, svislé, úzké, masivní, barevné i monochromatické… Jednoduše řečeno pruhy všech tvarů i barev jsou jedním z hlavních trendů takzvané “trans-season” - mezidobí, kdy je na první jarní úlovky připravené ve vašem šatníku ještě příliš chladno, ale zimní kousky jsou již zarputile zastrčeny v jeho útrobách.

Není vždy snadné v tomto čase zkombinovat outfit, který vás bude bavit a uspokojí těšení se na nadcházející jarní sezónu. A právě v této chvíli přichází na scénu svěží a zároveň nesmrtelný trend: PRUHY!

Noste je ve všech formách, oblékněte se do nich od hlavy až po paty, ke svým oblíbeným džínům přidejte jednoduchý černobílý svetřík, pořiďte si originálně potištěné šaty… Proužky jsou tu pro všechny - pro nezpoutané módní experimentátorky uctívající kreace Anny Dello Russo i pro zaryté minimalistky stalkující instagramy svých oblíbených modelek.

Inspirujte se street stylem, celebritami, modely z přehlídek a vytvořte si svůj vysněný pruhovaný look.

pruhovaná modaSTREET STYLE

Máte chuť na barvy, ale křiklavé tóny raději nosíte během slunného léta? Vsaďte na tlumenější paletu, neutrální a zemité odstíny.

P.S. Nebojte se looků zdobených jedním vzorem. Působí velmi šik! Důkaz? Styling herečky a modelky Dylan Frances Penn.

Z PŘEHLÍDKOVÝCH MOL

To, co řekne Miuccia Prada, zkrátka platí a není radno proti tomu cokoliv namítat. A jak zní jeden z verdiktů pro jaro 2016? Hádáte správně, pruhy. Inspirujte se například modelem se svislými pruhy v tlumených zemitých barvách. (Uznáváme, že divoké náušnice velikosti disco koulí jsou pro silnější nátury…)

ZE ŠATNÍKU HVĚZDpruhovaná manie

Světové celebrity nosí pruhy! A vypadají v nich neodolatelně, stačí se podívat na fotku nádherné Kate Bosworth v jejím nápaditém modelu. Že musí být pruhy jedním směrem a v jednom stylu? Kde jste to slyšeli?

MONOCHROM

Žijete podle hesla “V jednoduchosti je krása”? Pak jsou pro vás černobílé topy a nenápadné džíny zn. ideál. Do práce i do baru - tato klasika se nikdy neomrzí!

Zdroj, foto: F&F


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pruhovaná manie:

Pruhovaná manie
Pruhovaná manie
Pruhovaná manie
Pruhovaná manie
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
pěkné
Obrázek uživatelky
profil
tak ta tunika je Smajlíkmoc pěknáSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Oblečení s proužky mám ráda
Obrázek uživatelky
profil
Ty saty tunika jsou pekne Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
taky mám doma nějaké pruhované svetry a halenky
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles