Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

První módní tipy pro letošní podzim

1. 08. 2008 | Trendy

Požitek z oblékání

Ať už vyrazíš na jakoukoliv párty, koncert nebo módní přehlídku, ve spodním prádle se musíš cítit svůdně a jako ve své druhé kůži! Podzimní kolekce je tak barevná a živá, že tě dostane do té správné nálady a vytvoří z tebe star!
Letmý pohled do šaten hvězd a hvězdiček bezpochyby ukáže, že krajka a sportovní žerzej stojí stále na výsluní. Vždycky zaujmeš publikum ve vyztužené podprsence, v titěrných tangách, pohodlných kalhotkách a sexy podvazcích.
Paletě barev dominují zářivé a pastelové barvy. V nevinné bílé, neutrální tělové a jemně růžové se naladíš do romantické nálady. Jasná růžová, ohnivě červená a oslnivá fialová tě přemění v divošku a crazy holku. Pokud chceš podlehnout kouzlu okamžiku, nezklame tě prádlo v jiskřivě zlaté a elegantní královské modré.

podzimní tipypodzimní tipy




















podzimní tipypodzimní tipy














Inspirace ve stylu Capri

Letošnímu podzimu budou dominovat módní ikony jako je Audrey Hepburnová, Marylin Monroeová a Sophia Lorenová, jejichž ženský styl se stane předlohou pro mnohé podzimní kolekce.

podzimní tipyPři Vašich podzimních toulkách Vám v zavazadle nesmí chybět pouzdrová sukně zvýrazňující ženské křivky, pohodlné kalhoty s vysokým pasem, elegantní vesta, úzké šaty a lehounká blůzka. Květinové motivy se skvěle doplňují s kostkou, se kterou tvoří hravou, i když klasicky striktní kombinaci vzorů.

Z barev na podzim zazáří černá a bílá doplněná o výraznou červenou s akcenty žluté a růžové. A aby byl tento styl přivedený k naprosté dokonalosti, nemohou chybět nápadné doplňky jako velké kulaté brýle, široké a úzké pásky, boty s volnou špičkou a rafinovaně vázané šátky kolem hlavy. Doveď svůj outfit k dokonalosti jemným šátkem a dlouhými perlami a budeš připravená na božskou cestu do Itálie. Takový je styl 50. let.


Crazy párty

Troufalé a crazy holky se rozhodně nenudí. Jedním z nápadů, jak se rozparádit, je dát do pořádku starý gauč po babičce. Ten je ideálním místem pro neotřelou párty. A na takovou párty patří ten správný ohoz! Tento podzim vede rockerský styl ulice. Je dovoleno vše, co máš ráda. Barvy outfitu budou hlavně v černé barvě, kterou rozzáří neonové odstíny. S vybledlým gaučem dokonale kontrastují modré, žluté a fialové punčochy, ke kterým skvěle ladí minisukně. Pokud máš chuť na kalhoty, zvol jedině roury. Ty doplň košilí a topem v černé, červené nebo bílé barvě – kontrast je zaručen! Kostkovanou sukní nebo košilí dáš najevo, že jsi in. Horkým trendem je rockerská kožená vesta a bunda s kapucí a nápadné vzory. V tomto stylu ti už nic nemůže překazit divokou gaučovou párty!

tipy na podzim
tipy na podzim




















Doplňky nesmíš vynechat! Jednobarevné vlněné nebo vzorované šátky se k tvrdému rockerskému vzhledu perfektně hodí. Nezapomeň ani na čepice, klobouky, pásky a řetězy, barevné kroužky a špendlíky ve tmavých a neonových barvách.


tipy na podzimRebel bez příčiny

Kdo by si nepamatoval módního guru padesátých let Jamese Deana? Džíny, které stojí na vrcholu módního žebříčku ještě dnes, právě určovaly styl této hvězdy. Partnera  odliší od davu seprané roury doplněné jednoduchou jednobarevnou košilí. Materiály jsou lesklé i matné a trička jednobarevná. Úzký pásek a kravata spolu s kloboukem a la Bogart jen podtrhnou hollywoodský styl.

Brázdění města na chopperu se neobejde bez kožené motorkářské bundy, která se kombinuje s robustními botami a elegantními slunečními brýlemi.




Zdroj: NEW YORKER

ZUZI
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
píší o podzimu - a jsou tu ve spodnínm prádle Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
výborné kombinácie
Obrázek uživatelky
profil
máš pravdu,tanga by se neměla propagovat,je to jak bys neměla nic na sobě a nejsou zdravé(pak se ženské diví, že maj samé záněty a výtoky)
Obrázek uživatelky
profil
pěkný článek,jen si myslím,že by se ne¨měla moc propagovat nezdravá tanga
Obrázek uživatelky
profil
Je to moc pěkné!!! to oblečení je přesně můj vkus!!Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles