Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šály - chraňte se před prochladnutím

13. 01. 2011 | Trendy

Protože je letos meteorology ohlašována tuhá zima a se zimou přichází i potřeba chránit si svůj krk před prochladnutím, měly byste si pořídit nějakou pěknou, moderní a hlavně teplou šálu. Šály již dávno nejsou jen pouhou ochranou před zimou, ale doplňují a oživují váš outfit tak, abyste byly nádherné. Pro letošní zimu se staly doslova módním hitem číslo jedna, šátkům naopak odzvonilo, a proto jestli chcete být in, noste šály.

 

Módní návrháři se začali obávat o naše zdraví, a proto nám na krk připravili vlněné maxišály, které jsou letos hitem číslo jedna, moderní jsou především pletené na tlustých jehlicích a zdobené střapci, bambulemi nebo vyšíváním. Letos je jediným romantickým prvkem pro nadcházející zimní měsíce moderní velké mašle uvázané jako náprsenka na žoržetové blůze, stejné, jako se začaly nosit již v létě. Alternativou je například šátek, a to buď v etno stylu, nebo se zvířecími motivy.

 

Čím delší šálu si pořídíte, tím lépe, minimální uznávaná délka pro letošní zimu je 150 centimetrů, ale klidně si můžete troufnout i na dvoumetrový kousek. Vůbec se nemusíte obávat šířek, ani kombinací několika šál najednou. Každá žena, která jde s módou, má ve svém šatníku výběr z několika šál, které střídá k různému druhu oblečení. Co se týká materiálů, nad všemi ostatními s velkým předstihem vyhrává hedvábí, a to proto, že je nejvíce efektivní, lehké, teplé, elegantní, leskne se a třpytí a velice dobře sedí ke kůži. Pokud už je zima tak veliká, že vás nezahřeje lehký šátek, sáhněte po vlněné variantě, letos se nosí nápadné pletené trojúhelníkové šály s extra dlouhými třásněmi. 

 

Možností, jak můžete nosit šál, je mnoho, nosí se jako vázaná dekorace kolem krku nebo dokonce v kalhotách místo opasku. Okolo krku si ji můžete uvázat různými způsoby. Pro tuto zimu je ale nejvíce trendy nošení šály jako turban. Nejvíce módními jsou světlé barvy, bohaté vzory s elegantní texturou se střapci, ale i bez nich.

 

Pokud si chcete koupit novou šálu a nevíte, jakou vybrat, řiďte se podle toho, k jaké příležitosti ji chcete, protože ji můžete nosit buď jako doplněk šatů  anebo k různým příležitostem. Výběr ovlivňuje také to, z jakého by měla být materiálu, jaký by měla mít vzor, tvar, délku a tak dále. Také je dobré dopředu vědět, jak ji budete vázat, a pokud si nevíte rady a nic vás nenapadá, existuje  snadná pomoc, protože na internetu je k nalezení mnoho instruktážních obrázků a videí, které vám poradí a pomohou vybrat tu vaši vysněnou šálu. Můžete si vybrat například vlněný, hedvábný, vrapovaný nebo mramorovaný šál s plstěním. 

 

Ona ve skutečnosti neexistuje žádná tajná formule, která vám pomůže ve výběru té vaší ideální šály a jejím nošení, každý má jiný vkus a každému se líbí něco jiného, někdo se řídí módou, jiný zas ne, a vybere si podle vlastního vkusu. Se šálou si můžete pohrát a třeba přijdete na své vlastní ideální vázání, neřiďte se proto pouze módními výstřelky, vybírejte si hlavně podle sebe, co se vám nejvíce líbí a v čem se nejlépe cítíte.


Markéta

ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Šály - chraňte se před prochladnutím:

Šály - chraňte se před prochladnutím
Šály - chraňte se před prochladnutím
Šály - chraňte se před prochladnutím
Šály - chraňte se před prochladnutím
Šály - chraňte se před prochladnutím
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
v té oranžové musí být skvěle,musí být měkoučká jen se zachumlat
Obrázek uživatelky
profil
posbírala jsem všechny vlny,co jsme doma měli a pletu a pletu.Super modní doplněk i 6letá dcera je nosí ráda
Obrázek uživatelky
profil
super teploučko
Obrázek uživatelky
profil
se mě vždy líbily, ale neumím je nosit a nějak se v nich necítím Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
vždy to máš pěkně napsanéSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles