Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Trendy letošního podzimu v obouvání

28. 09. 2010 | Trendy

Kotníčkové boty zdobené knoflíky, kožešina, platformové lodičky a baleríny, ženské střevíčky. To jsou jen některé z trendů letošního podzimu, které milovnice bot prostě musejí tuto sezónu mít. Poradíme vám, jak trendů využít, aby se za vámi všichni lačně otáčeli.


Kotníky ozdobte knoflíky


Doslova „must have“ hitem letošního podzimu jsou kotníčkové boty na vysokých podpatcích zdobené knoflíky nebo sponami. Jsou ideálním módním prvkem, který zapadne snad do všech podzimních outfitů. Originálně působí se vzorovanými nebo kontrastními punčochami, v chladnějších dnech je stačí jednoduše vyměnit za trendy tmavé legíny.


botyA pro každodenní nošení jsou je ideální je kombinovat s upnutými skinny jeansy. Stačí si jen vybrat barvu – letos podzim volá po sytých barvách, jako jsou purpurová, temně modrá, fuchsiová, tmavě zelená nebo žlutozlatá. Klasickou podzimní šedou nebo černou ale rozhodně nešlápnete vedle.


Povyšujte se nad ostatní


Neradi chodíte v podpatcích, a přesto byste si chtěli o pár centimetrů protáhnout nohy? Platformové lodičky a polobotky jsou ideálním kompromisem mezi plochými balerínkami a elegantními, ale ne tak pohodlnými podpatky.  „Tyto boty jsou mnohoúčelové – můžete je kombinovat s jeansy, kostýmky i například širokými kalhotami, vždycky budou působit vhodně a elegantně,“ popisuje trend Roman Puchala.


Ženskost je evergreen


Boty, bez kterých elegantní outfit není nikdy dokonalý, boty, které muže nutí otáčet hlavu, kamkoliv se pohnou -  to všechno jsou přívlastky lodiček a důvody, proč nemohou chybět v žádném botníku. Úžasně se hodí nejen ke kostýmkům, ale i trenčkotům nebo barevným punčochám, které dají nohám patřičně vyniknout. Pokud se cítíte v podpatcích jako doma, jsou ideální i do baru, kde zaručeně přitáhnou pohledy (nejen) mužského osazenstva.


Zdroj: CCC boty.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Trendy letošního podzimu v obouvání:

Trendy letošního podzimu v obouvání
Trendy letošního podzimu v obouvání
Trendy letošního podzimu v obouvání
Trendy letošního podzimu v obouvání
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
podpatky nemůžu ,tyhle se mi nelíbí,nemohu si pomoct ale šňůrky mi tam vadíSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
ale vysokě podpatky nemůžu nositSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
nic pro mě-nelíbí se mi
Obrázek uživatelky
profil
tak ty lodičky bych si klidně vzala,ale ostatní mě nějak nezaujalo
Obrázek uživatelky
profil
Souhlasím také boty na podpatku už nemusím.Pro mé klouby nejsou vhodné.Jinak jsou moc hezké.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles