Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Trendy v parfémech pro rok 2018

18. 03. 2018 | Trendy
-Komerční sdělení-

Zajímá vás, jaké parfémy se budou tento rok nosit? Pokud chcete být v souladu s aktuálními trendy, nechejte se inspirovat zajímavými novinkami ze světa vůní, se kterými rozhodně nešlápnete vedle!

Unisex - vyklouzněte ze zajetých stereotypů


Letos se klade důraz zejména na individualitu, osobitost a boří se genderové předsudky. Dokonalým souzněním mužských a ženských prvků jsou proto unisexové parfémy, jejichž ikonickou legendou je především vůně Calvin Klein CK One, která stále patří mezi nejpopulárnější parfémy všech dob. K těm nejnovějším unisexovým parfémům se řadí třeba energická vůně od slovenského rappera Majka Spirita ONESPIRIT, kterou exkluzivně nabízí parfumerie Notino. Tato kreativní a zároveň nespoutaná vůně v sobě kombinuje smyslné tóny fialek, svěží citrusy, wasabi, gin a živočišnou kůži.

NotinoObjevte kouzlo moderních květin


Zatímco v posledních letech si návrháři vůní oblíbili zejména cukr a sladké gurmánské ingredience, tento rok zažívají svoji renesanci květiny, které v nových parfémech získají opět svůj velký prostor. Jedná se především o šumivé a zářivé vůně s esencemi z bílých květin. Skvělým tipem je proto například dámská vůně Gucci Bloom, nebo okouzlující květinová kolekce Bvlgari Splendida, která postupně představuje jasmín, iris a růži v neobyčejném moderním pojetí.



Zahalte se do fialové barvy


Notino

Barvou roku se v módním průmyslu stala tajuplná fialová barva Ultra Violet. Obklopte se proto fialovou barvou také prostřednictvím některé z vůní, jejímuž složení vévodí aroma smyslných fialek! Mezi takové patří vůně Eau des Merveilles od Hermès, která je jako stvořená pro nápadité a kreativní ženy vyznávající moderní styl. Na první pohled vás také může zaujmout vůně Yves Saint Laurent Manifesto L'Elixir, která svým působivým fialovým flakonem perfektně zapadá do letošní fialové vlny.


Umocněte svoji osobitost intenzitou agarového dřeva


NotinoChcete udělat tento rok na své okolí opravdový dojem a zapsat se všude, kam vstoupíte nesmazatelnou šarmantní stopou? Pořiďte si parfém s obsahem tekutiny zvané oud, která se získává z vzácného agarového dřeva. Skvělým tipem je výrazná vůně Versace Pour Homme Oud Noir, jejíž dominantou je podmanivá pryskyřice agarového dřeva, kůže a směs koření. Pro ženy je zase skvělou volbou bohatá orientální vůně Mugler Alien Oud Majestueux, která v sobě snoubí agarové dřevo, jantarovou pryskyřici, šafrán a omamný jasmín.




Už máte vybraný svůj trendy parfém pro letošní rok?





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
U mě vede Dolce&Gabbana The OneSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Trendy netrendy, já mám dlouhodobě Mademoiselle Coco Chanel a neměnila bych Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
mám VersaceSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles