Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tři nejkrásnější dívky ČR na molu

2. 04. 2008 | Trendy
Co se stane, když se sejdou tři nejkrásnější dívky České republiky na módním molu? Obecenstvo tleská, fotoaparáty cvakají!

A když si na sebe vezmou atraktivní a zajímavé modely, blesky fotoaparátů ani potlesk se nezastaví! Přesně tak tomu bylo na módní přehlídce společnosti Quelle 27. března 2008 v hotelu Ambassador, kde se předvedly Miss České republiky 2008 Zuzana Jandová, Zuzana Putnářová a Kristýna Lebedová.

Módní přehlídkaMódní přehlídka














Diváci nejprve nadšeně tleskali krásným modelkám v pohádkových princeznovských šatech. Snad jen ten princ na bílém koni chyběl….. Následovala přehlídka letních šatů a sportovního oblečení. Poté na podium přišla Terezka Kerndlová, která publikum pěkně rozproudila svým temperamentním zpěvem i tancem.

Módní přehlídkaMódní přehlídka














Následovala anketa moderátora Jana Čenského, který divákům položil otázku – V čem je žena nejkrásnější? Tak jak se dalo předpokládat, většina pánů odpověděla, že v plavkách nebo ve spodním prádle. Jen Martin Katzer, marketingový a obchodní ředitel společnosti Quelle se nenechal nachytat. „Jak říkají Francouzi, žena je nejkrásnější, když je oděna do několika kapek parfému.“ Má sice pravdu, ale že ženám sluší i ty plavky a spodní prádlo, to nám dokázaly všechny modelky. Dech všem vyrazila Agáta Hanychová, když se na molo nechala přinést dvěma svalovci, které za odměnu potom zbičovala bičíkem – Agáta zkrátka neponechá nic náhodě! Ostatní dívky si přivedly modely v okovech a řetězech, zkrátka, že by pánové měli navrch, to se říci rozhodně nedá.

Módní přehlídkaMódní přehlídka














Nakonec se ještě dívky přiznaly, jak si užívají své čerstvě nabyté tituly. „Neměla jsem ještě příležitost slavit s rodinou, protože povinností je hodně, ale hned jak budu moct, udělám velkou oslavu,“ svěřila se Zuzana Jandová.

Na závěr ještě rozhýbal publikum Petr Vondráček se svou skupinou Lokomotiva.


Zdroj: QUELLE

ZUZI
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Všimly jste si, že nejkrásnější dívky jsou jaksi "tuctové".Za posledních 20 let si z hodnocených dívek pamatuji asi 5, a opravdu si nejsem jistá, že to jsou vítězky.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles