Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyjděte s kůží na trh

25. 03. 2009 | Trendy
Ať je to sako, kabelka, kozačky, boty, peněženka či jednoduchá šňůrka na krk, vše kožené je v současné době velice žádané. Módní průmysl přináší nový trend a tím je kůže. Barva přitom nehraje žádnou roli. Může to být konvenční bílá, hnědá či černá, ale stejně tak i modrá, zelená nebo třeba růžová. Důležité je, aby zakoupené zboží mělo jednu hlavní vlastnost – typickou vůni kůže.
 
Hodnota kůže je sice věčná, ale ne vždy bylo trendy kůži nosit. Ošoupané kožené oblečení bylo dříve spojováno pouze s  divokými rockery a nezávislými motorkáři. V té době kůže rozhodně nebyla považována za něco noblesního. Svého času tomuto materiálu holdovala celá řada umělců, od Micka Jaggera přes Tinu Turner až po Madonnu.

Dnes zažívá kůže své obrození. Už ji nespojujeme se vzpomínkou na dědečkův ošoupaný kožený kabát, ale je pro nás opět přitažlivým módním materiálem. Díky moderním technologickým postupům je dnes možné vyrobit z kůže prakticky cokoliv. Kromě klasických kousků, jako je kabát, bunda, taška, boty či peněženka, můžeme nosit i kožené kalhoty a sukně, a dokonce i spodní prádlo, které je vyrobené ze speciálně zpracované velmi jemné kůže.     

Bez ohledu na to, o jaký produkt z kůže jde, podstatné je vždy jedno – vůně kůže musí být autentická. Na základě prováděných výzkumů se prokázalo, že většina lidí, která si chce koupit pravý kožený výrobek, ať už se jedná o rukavice či třeba trendy kožené kalhoty, si k němu nejprve přičichne, než se rozhodne ho koupit. Barvicí proces může pozměnit originální efekt kůže, ale její specifické aroma se nikdy nevytratí.

Další předností kůže je její univerzálnost. Kožené oblečení a doplňky se hodí pro každou příležitost – budete v nich působit seriózně na pracovní schůzce a sexy na večerní party. Kůže je zkrátka cool a osoba, která ji nosí, vyjadřuje svůj vkus a zároveň vysoké nároky na kvalitu. Navíc v ostatních lidech vzbuzuje specifická vůně kůže příjemné pocity. Bude-li muž vonět kůží, zaručeně bude úspěšný při svádění žen. Pak už záleží jenom na něm… Stačí zkrátka jen vyjít s kůží na trh!

FOTO: North foto

DanielkaZ
ChytráŽena.cz
      


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
koža je elegantná a vznešená
Obrázek uživatelky
profil
vypada skvele...ale ta udrzba uz tak moc skvela neni
Obrázek uživatelky
profil
také mi nevoní a kůži nemusím vůbec Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles