Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

WORLD OF BEAUTY & SPA 2012 JARO - veletrh kosmetiky, kadeřnictví, wellness & spa

27. 02. 2012 | Trendy
13. mezinárodní veletrh kosmetiky, kadeřnictví,
wellness & spa
ve dnech 2. a 3. března 2012 v areálu PVA EXPO PRAHA 9 - Letňany

Nenechte si ujít současné trendy v kosmetických oborech, zkrášlování, modelaci obličeje i postavy, wellness, relaxaci a zdravý životní styl. Pro necelé dvě desítky tisíc návštěvníků budou připraveny nové metody péče o pleť, novinky v nehtové modeláži, zdobení nehtů, péči o nohy, zahušťování či prodlužování vlasů, tetování, permanentním make-upu či např. opalování, formování obličeje i postavy za použití přístrojů, obličejových výplní i plastické chirurgie, stranou nezůstane ani vybavení a metody pro wellness a spa, lázeňství.
 

Anti-aging péče, masáže, relaxace a zdravý životní styl, alternativní metody péče o zdraví

veletrh kosmetikyV několika saloncích bude probíhat bohatý celodenní program věnovaný nejnovějším zkrášlovacím metodám, anti-aging péči, relaxaci a regeneraci, vytvořený ve spolupráci s Unií kosmetiček a dalšími odbornými partnery (Česká asociace wellness, Asociace pracovníků v regeneraci, Asociace aromaterapeutů, Dexter Academy, Česká podiatrická společnost, sdružení pro kosmetiku  PROKOS)  a velkou řadou odborníků z oblasti dermatologie, péče o pleť i formování postavy. Nedílnou a velmi významnou částí tohoto programu budou opět nabídky a ukázky řady rozličných druhů masáží, nauka aromaterapie, relaxačních, regeneračních a detoxikačních metod a stejně tak ukázky užívání alternativních diagnostických metod pro prevenci zdraví, harmonie, krásy  a duševní pohody.  

Soutěže, líčení, účesy, móda, design

Na soutěživé odborníky i jejich fanoušky čeká vyhlášení dalšího ročníku úspěšné kadeřnické soutěže o stotisíc korun a účasti v zahraničí "INSPIRACE 2013", kdy téma předvedou mistři oboru  Blanka Hašková, Jan Hlaváček, Martin Loužecký, Ondra Veselý, Romana Topinková a další.  Magnetem veletrhu bude týmová soutěž vizážistů a kadeřníků "CREATIVE IMAGE TEAM by Pavel Bauer", tentokrát na téma "LUXURY LADY". Pavel Bauer, Štěpánka Podroužková i další vizážisté předvedou líčení v trendech jaro-léto 2012. veletrh kosmetiky, kadeřnictvíNebudou chybět módní přehlídky i vystoupení s módními i kadeřnickými kreacemi. (Pavel Jevula, Romana Topinková aj).  Ve spolupráci s Národní komorou módy se  představí mladí módní designeři v soutěži "Diamond Fashion Designer". Proběhne další ročník finálových soutěží učňů v líčení a účesovém stylingu KALIBRCUP 2012. V sobotní soutěži ve FOTOMAKEUPU vedené mistryní ČR Štěpánkou Podroužkovou ztvární šest finalistů nestárnoucí téma "LOLITA".

Další soutěžní vystoupení budou věnována nehtům a rukám – páteční Mistrovství ČR a mezinárodní mistrovství v NAIL ARTU, mistrovství ČR v MANIKÚŘE pod vedením firmy Alessandro ČR aj. 

Otevřeno: v pátek a v sobotu 2. a 3. března 10.00-18.00 hodin, výborné parkování, metro C-Letňany. Vstupné Kč 130,-/den, studenti odborných škol s doprovodem sleva 50%, děti do 14ti let a držitelé ZTP průkazů zdarma.
Přejeme Vám příjemný pobyt na veletrhu a těšíme se i nadále na Vaši přízeň!

Více informací naleznete na našem webu: www.beautyexpo.cz i na našich stránkách na Facebooku.

Zdroj, foto: Beautyexpo.cz

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles