Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Začínají veletrhy módy STYL a KABO 2014

10. 02. 2014 | Trendy
V polovině února bude brněnské výstaviště patřit trojici tradičních veletrhů, které se zde konají již od začátku devadesátých let, ale vůbec poprvé je můžete navštívit v jediný den. Mezinárodní veletrh oční optiky, optometrie a oftalmologie OPTA 2014 proběhne od pátku 14. února do neděle 16. února, Mezinárodní veletrhy módy STYL a KABO 2014 začínají v neděli 16. února a jejich brány se uzavřou v úterý 18. února.

Kdo se pohybuje v módní branži nebo zajímá o nové trendy, určitě tyto veletrhy dobře zná. STYL a KABO  2014 se v Brně konají každý půlrok a už přes dvacet let zůstávají oborovou jedničkou na českém a slovenském trhu. Právě jejich prostřednictvím k nám vstoupila řada dnes již dobře etablovaných značek. V posledním roce, kdy poptávka českých spotřebitelů roste a maloobchodu se po hubenějších letech začíná znovu dařit, zájem zahraničních firem stoupá a na veletrh přijíždějí desítky nových vystavovatelů. Ani v únoru tomu nebude jinak, připravena je prezentace více než 500 oděvních, obuvnických a kožedělných značek z patnácti zemí a pořadatelé očekávají přes pět tisíc návštěvníků.

Veletrh STYL
2014 opět obsadí největší a nejmodernější pavilon P a najdete zde jak dámskou, pánskou a dětskou konfekci, tak prádlo, doplňky, bižuterii nebo textilní materiály.

Veletrhy STYL, KABO, OPTASousední pavilon F bude patřit veletrhu KABO 2014 a novým trendům v obuvi a kožené galanterii.  V doprovodné expozici Mladý návrhář obuvi si návštěvníci prohlédnou tvorbu studentů odborných škol, kteří budou o českou obuvnickou tradici pečovat v budoucích letech.

Veletrh OPTA
letos slaví dvacátý ročník. Jde o jediný odborný veletrh oční optiky, optometrie a oftalmologie v České i Slovenské republice s významem pro celý středoevropský region. Letos se v pavilonu B představí více než sto padesát značek a očekává se řada zajímavých novinek.
Výběr z kolekcí obrub a slunečních brýlí pro sezonu 2014 bude až do úterý 18. února k vidění také na veletrhu STYL ve speciálních vitrínách.

Seznamte se: česká kvalita

Stejně jako v potravinářství a dalších odvětvích, také v módním průmyslu roste poptávka po zboží domácí výroby, u kterého je zaručen původ i kontrola dodržování všech norem. Přestože český textilní, oděvní, kožedělný a obuvnický průmysl v posledních dvaceti letech prodělal velký ústup ze slávy, domácích výrobců je stále dost a díky vysoké kvalitě a zpravidla také úzké specializaci se jim daří prosazovat i v zahraničí. Českému a slovenskému trhu se představují především na veletrzích STYL a KABO 2014, které jsou jejich přirozenou výkladní skříní. V únoru si zde návštěvníci prohlédnou novinky přibližně šedesáti českých výrobců.

Trendy STYL a KABO 2014 ožijí na molech

VeletrhySTYL, KABO, OPTA

To nejzajímavější z kolekcí vystavovatelů pro příští podzim a zimu se několikrát denně předvede „v akci“ na mole v pavilonu P. Kontraktační přehlídky dámské a pánské módy STYL SHOW začínají vždy v 11 a 15 hodin.
Přehlídky kolekcí spodního prádla, nočního prádla a punčochového zboží LINGERIE SHOW proběhnou vždy v 10 a ve 13 hodin.
A bude se na co dívat – mezi modelkami uvidíme i finalistky soutěže Česká Miss Gabrielu Frankovou a Terezu Skoumalovou a mezi modely nechybí Michal Gajdošech, sedmý z loňského světového finále soutěže krásných mužů Mister International.

Styling Point poradí se stylem

Díky užšímu propojení s módou se na veletrhu OPTA poprvé otevře Styling Point – poradenský koutek určený všem návštěvníkům. Dva vizážisté poradí s módním stylem a kadeřník navrhne vhodný účes, to vše pod supervizí známého vizážisty Pavla Bauera. Pozornost se samozřejmě upře zejména na brýle a klíčovou otázku, jak je správně sladit s oblečením, líčením i úpravou vlasů. „V dnešní době, kdy každý módní butik nabízí také sluneční a jiné brýle, jde o velmi vhodné propojení,“ je přesvědčena ředitelka projektu Věra Menšíková. Styling Point se v pavilonu B otevře v pátek a sobotu od 11 do 17.00 hodin a v neděli od 10.30 do 14.30 hodin.

Zdroj: STYL a KABO 2014
Foto: Jiří Zach


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Začínají veletrhy módy STYL a KABO 2014:

Začínají veletrhy módy STYL a KABO 2014
Začínají veletrhy módy STYL a KABO 2014
Začínají veletrhy módy STYL a KABO 2014
Začínají veletrhy módy STYL a KABO 2014
Začínají veletrhy módy STYL a KABO 2014
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
určitě pěkná podívanáSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles