Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ženy vs. muži? V módě je to všechno jinak!

25. 11. 2009 | Trendy

Muži jsou z Marsu, ženy… Známé klišé nabývá jiných rozměrů, zamyslíme-li se nad módou. Ať jsou v reálném životě rozdíly a problémy mezi muži a ženami jakékoli, v módě se obě pohlaví vzácně shodují a jdou ruku v ruce. Elegance dámských modelů je totiž podpořena pánskými prvky, které dávají vyniknout koketnosti a ženskosti, kterou v sobě nosí každá z nás!


Módní návrháři nabízejí pro letošní podzim a zimu kolekce, kde na jedné straně stojí dámské modely s čistě pánskými prvky, jako jsou oblekové vestičky, tyto modely přecházejí přes zdánlivě neslučitelné kombinace až k protipólu, kterým je ženský odlehčený glamour styl.

zeny-vs-muziPánské prvky reprezentují kromě oblekových vestiček například kalhotové kostýmy. Ty poskytují velkou variabilitu, můžete je kombinovat se sakem i zmíněnou vestičkou, elegantní košilí i decentním topem. Tento styl je velmi vstřícný, sluší totiž všem věkovým kategoriím i typům postav. Ale dámy, pozor, nenechte jím svůj šatník zcela zaplavit! Jeví se sice jako univerzální, ideální do kanceláře, ale všeho moc škodí … Modely vždy prostřídejte s kousky, které naopak podpoří vaši ženskost. 

Na současné módě je především zajímavé, kterak si s pánským a ryze ženským glamour stylem pohrává. Způsob, jakým je kombinuje, jejich prvky nápaditě prolíná. “ soudí mediálně populární kritička Františka Čížková.

Příjemným doplňkem šatníku pro sezonu podzim/zima 2009/2010 je dlouhé sako, které lze nosit na podzim místo tenčího kabátku, v zimě ho schováte pod teplý plášť.  Je praktické, ale i velmi slušivé! Do práce se k němu hodí elegantní šaty, na večer jej zkombinujte s legínami, topem a vysokými kozačkami.

Velmi efektním prvkem je kombinace matu a lesku. Klasický kostýmek je tak proměněn na model, který se hodí do kanceláře i do společnosti. Elegantní je také délka sukně ke kolenům a jemné projmutí saka. K dosažení dokonalosti doplňte model tmavými tenkými punčochovými kalhotami a lodičkami. Top či svetřík může být i barevný, ale černá či šedá dá nejvíce vyniknout kvalitě materiálu a preciznosti střihu.


Zdroj: OP pro Fashion.cz


Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ženy vs. muži? V módě je to všechno jinak! :

Ženy vs. muži? V módě je to všechno jinak!
Ženy vs. muži? V módě je to všechno jinak!
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
JÁ TO MU STEJNĚ NEROZUMÍM-LESK RORŠIŘUJE A ČERNÁ ZESTAŘUJE-VÍC NEVÍMSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles